Son Konu

Bilgisayarda android oyun nasıl oynanır

nicebayan

Yeni Üye
Tepkime
2
Web
nicebayan.com
Credits
-1
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Bugün minik kız kardeşimin elinden telefonumu kurtarmak için bir arayış içine girdim Zeki telefonuma yüklenen oyunları bilgisayarda açabilmek için neler yapılabilir diye araştırınca olağanüstü bir haberle resmi olarak aydınlandım

Ne süre telefonu elimden bıraksam tekne kazıntısı kardeşim Birsu telefonumda yemek yemek yapmaya başlıyor ve telefonun şarjı sizlere ömür bir şekilde elime tutuşturuluyor Fakat bu soruna daimi bir çözüm buldum Telefonumdaki oyunlarını artık bilgisayarda istediği değin oynayabilecek

Sizinde böyle bir sorununuz varsa bunun için yapmanız gerekenleri sırasıyla anlatayım

1 Android cihazınızdaki oyunları bilgisayarınızda oynayabilmek için kendi sitesinden BlueStacks 2 programını bilgisayarınıza indirin (BlueStacks 2 devlete ait sitesinden indirmek için TIKLAYIN) Programı indirmek internet hızınıza tarafından değiştirme gösterebilir

2 Programı indirip kurun Kurulum işlemini adım adım resimlerle gösterelim Resimleri orjinal boyutunda görmek için üzerlerine tıklamanız yeterlidir

Resim 1

Resim 2

Fotoğraf 3

Resim 4

3 Montaj tamamlandıktan sonradan program otomatik olarak açılacaktır Ekrana aşağıdaki resimde olduğu gibi uygulamaları bildiren bir açılış sayfası gelecek Bu azıcık zaman alabilir Sabırlı olup beklemekten diğer çareniz yok Bilgisayarın özelliklerine göre süre değişebilir

4 Acilen yapmanız gereken herhangi bir uygulamayı indirmek için istediğiniz uygulamanın üzerine tıklamak Bu Nedenle program sizden google hesabınızı ve şifresini isteyecek Google hesabınızı girin ve continue tuşuna basın Bu şekilde ayarları tamamlayın

5 Derhal istediğiniz uygulamayı program üzerinde arayın

6 Play Store'da arayıp bulduğunuz uygulamayı yükleyerek işlemi tamamlayın
*

Üst Alt