bilgiliadam
Yeni Üye
Bilinmeyen Mesajlar
Bilinmeyen Mesajlar Kısa
Yeniden başlamak seninle yaşlanmak istiyorum bebeğim
Gel yanıma usulca yaklaş bana sevgini anlat bana gozlerime bakarak seni seviyorum de
Tanıştığımız gunu anımsıyorumda kalbim yerinde durmuyordu şimdi ismini andıkca gozyaşlarım durmuyor
Yaşanmayan mutlulukları yaşıyorum seninle bilinmeyen maceraları goruyorum seninle duyulmamış sozleri duyuyorum ve seni seviyorum
Ayrılmaz ellerimiz kusmez kalbimiz bitmez sevgimiz biz seninle sevgiliyiz
Seni mavi okyanusun derinliklerinde buldum, şimdi bulduğum okyanusta kayboluyorum
Uykusuz gecelerimin sabahısın, butun guzelliklerin adısın, sen benim kara sevdamsın
Kor oldum aşkınla hayatı goremiyorum birtanem seninle yaşamaya alıştım sakın gitme yanımdan
Sana olan sevgim seninle birlikte devam edecek, sen gidersen sevgimde gidecek
Beni seveni severim bana dert getireni silerim
Mutlu olmak icin mutlu edecek birini bulmak lazım
Yalan mutluluklar icinde gercek sevgiyi bulursun umarım
Canım sevgilim hayattaki tek gerceğim sensin benim tek dilberim al bu kalp bu beden senin
Bu dunyada kalıcı olacak aşkımız ornek olacak sevgimiz etrafımıza yeterki tut ellerimi bırakma
alıntı
Bilinmeyen Mesajlar Kısa
Yeniden başlamak seninle yaşlanmak istiyorum bebeğim
Gel yanıma usulca yaklaş bana sevgini anlat bana gozlerime bakarak seni seviyorum de
Tanıştığımız gunu anımsıyorumda kalbim yerinde durmuyordu şimdi ismini andıkca gozyaşlarım durmuyor
Yaşanmayan mutlulukları yaşıyorum seninle bilinmeyen maceraları goruyorum seninle duyulmamış sozleri duyuyorum ve seni seviyorum
Ayrılmaz ellerimiz kusmez kalbimiz bitmez sevgimiz biz seninle sevgiliyiz
Seni mavi okyanusun derinliklerinde buldum, şimdi bulduğum okyanusta kayboluyorum
Uykusuz gecelerimin sabahısın, butun guzelliklerin adısın, sen benim kara sevdamsın
Kor oldum aşkınla hayatı goremiyorum birtanem seninle yaşamaya alıştım sakın gitme yanımdan
Beni seveni severim bana dert getireni silerim
Mutlu olmak icin mutlu edecek birini bulmak lazım
Yalan mutluluklar icinde gercek sevgiyi bulursun umarım
Canım sevgilim hayattaki tek gerceğim sensin benim tek dilberim al bu kalp bu beden senin
Bu dunyada kalıcı olacak aşkımız ornek olacak sevgimiz etrafımıza yeterki tut ellerimi bırakma
alıntı