Son Konu

Bilinmeyen Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Bilinmeyen Sozler 2019
Bilinmeyen Sozler kısa

Bilinmeyen Sozler 2019

Yuzunu cizdim Aklıma Elimde Fotoğragın Olmasa biLe hayaLinLe Yaşıyorum Sen bunu biLmesende

Yalnızlıklar icinde Sevgiye Ac kaldım Sensiz Yaşamak Anlamsız Artık hayatım, Sensiz ve Sevgisiz Yaşamak Anlamsız Guzelim

Kalbimi Bir Sana Actım Sevgimi Sadece Sana verdim Birtanem Herşeyimin iLkisin Ve Sonu Olucaksın

Tanıştığımız gunu Anımsıyorumda Kalbim yerinde Durmuyordu Şimdi ismini Andıkca Goz yaşlarım Durmuyor Sevdiğim

Gel Yanıma usuLca yaklaş Bana Sevgini Anlat Bana Gozlerime Bakarak Seni Seviyorum

Yaşanmayan Mutlulukları yaşıyorum Seninle bilinmeyen Maceraları Goruyorum Seninle Duyulmamış Sozleri Duyuyorum Ve Seni Seviyorum

Ayrılmaz Ellerimiz Kusmez Kalbimiz Bitmez Sevgimiz Biz SeninLe Sevgiliyiz

Uykusuz Gecelerimin Sabahısın, butun Guzelliklerin Adısın, Sen benim karaSevdamsın

Yazılarımda Adın Bedenimde tadın Var, Gecelerimde HayaLin , bedenimde Sıcaklığın var Bir Tanem

Sana Şiirler Yazmayı Sevdim Seni Kaaıtlara Dokerken Sigaramın Dumanında Seni HayaL etmeyi Sevdim Aşkım

Her guzelliğin Mutlak Sonu Vardır Acı Veya tatLı Sonlar, Benimle Bir omur TatLı Bir Son istermisin?

Tek Bildiğim Şey Seni Sevmek Tek Yaptığım iSe Sana Aşık Olmak Bun Dunyada teksin Sen BenimSin

Benim Umutlarımda Yuzdurduğum Tek insansın Hayatımı paylaşacağım Yarınlarımsın

Seni Acılar icinde Sevmeyi oğrendim Acıların icinde Sana Mutluluklar getirdim bebeim

Uzun ayrılıkları kaldırdım artık kitabımdan, beni Sevenin yanında Olacağım herzaman

Canım Sevgilim Hayattaki tek Gerceğim Sensin benim tek Dilberim Al Bu Kalp Bu beden Senin

Bu Dunyada Kalıcı olacak Aşkımız ornek OLucak Sevgimiz Etrafımıza yeterki tut ellerimi Bırakma

Kurallara Gore oynuyacaksak Sevgimizi Ayrılıkları Koyalım uzerine

Yeniden Başlamak Seninle yaşlanmak istiyorum bebeğim

Rol yapmak istemiyorum Sana Bitsin iStiyorum bu Sayfa Acı Cekiyoruz ikimizde Sonunda imagesbilinmeyensozler20195ad982804b861png

Kor oldum aşkınla hayatı goremiyorum birtanem seninle yaşamaya alıştım sakın gitme yanımdan

Sana olan sevgim seninle birlikte devam edicek, sen gidersen sevgimde gidicek

Beni Seveni Severim Bana Dert getireni Silerim

Mutlu oLmak icin mutLu Edecek birini buLmak Lazım

Yalan Mutluluklar icinde gercek Sevgiyi buLursun Umarım!

Üst Alt