B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Ara 2023 #1 Bilinmeyen Sozler 2019 Bilinmeyen Sozler kısa Bilinmeyen Sozler 2019 Yuzunu cizdim Aklıma Elimde Fotoğragın Olmasa biLe hayaLinLe Yaşıyorum Sen bunu biLmesende Yalnızlıklar icinde Sevgiye Ac kaldım Sensiz Yaşamak Anlamsız Artık hayatım, Sensiz ve Sevgisiz Yaşamak Anlamsız Guzelim Kalbimi Bir Sana Actım Sevgimi Sadece Sana verdim Birtanem Herşeyimin iLkisin Ve Sonu Olucaksın Tanıştığımız gunu Anımsıyorumda Kalbim yerinde Durmuyordu Şimdi ismini Andıkca Goz yaşlarım Durmuyor Sevdiğim Gel Yanıma usuLca yaklaş Bana Sevgini Anlat Bana Gozlerime Bakarak Seni Seviyorum Yaşanmayan Mutlulukları yaşıyorum Seninle bilinmeyen Maceraları Goruyorum Seninle Duyulmamış Sozleri Duyuyorum Ve Seni Seviyorum Ayrılmaz Ellerimiz Kusmez Kalbimiz Bitmez Sevgimiz Biz SeninLe Sevgiliyiz Uykusuz Gecelerimin Sabahısın, butun Guzelliklerin Adısın, Sen benim karaSevdamsın Yazılarımda Adın Bedenimde tadın Var, Gecelerimde HayaLin , bedenimde Sıcaklığın var Bir Tanem Sana Şiirler Yazmayı Sevdim Seni Kaaıtlara Dokerken Sigaramın Dumanında Seni HayaL etmeyi Sevdim Aşkım Her guzelliğin Mutlak Sonu Vardır Acı Veya tatLı Sonlar, Benimle Bir omur TatLı Bir Son istermisin? Tek Bildiğim Şey Seni Sevmek Tek Yaptığım iSe Sana Aşık Olmak Bun Dunyada teksin Sen BenimSin Benim Umutlarımda Yuzdurduğum Tek insansın Hayatımı paylaşacağım Yarınlarımsın Seni Acılar icinde Sevmeyi oğrendim Acıların icinde Sana Mutluluklar getirdim bebeim Uzun ayrılıkları kaldırdım artık kitabımdan, beni Sevenin yanında Olacağım herzaman Canım Sevgilim Hayattaki tek Gerceğim Sensin benim tek Dilberim Al Bu Kalp Bu beden Senin Bu Dunyada Kalıcı olacak Aşkımız ornek OLucak Sevgimiz Etrafımıza yeterki tut ellerimi Bırakma Kurallara Gore oynuyacaksak Sevgimizi Ayrılıkları Koyalım uzerine Yeniden Başlamak Seninle yaşlanmak istiyorum bebeğim Rol yapmak istemiyorum Sana Bitsin iStiyorum bu Sayfa Acı Cekiyoruz ikimizde Sonunda imagesbilinmeyensozler20195ad982804b861png Kor oldum aşkınla hayatı goremiyorum birtanem seninle yaşamaya alıştım sakın gitme yanımdan Sana olan sevgim seninle birlikte devam edicek, sen gidersen sevgimde gidicek Beni Seveni Severim Bana Dert getireni Silerim Mutlu oLmak icin mutLu Edecek birini buLmak Lazım Yalan Mutluluklar icinde gercek Sevgiyi buLursun Umarım!
Bilinmeyen Sozler 2019 Bilinmeyen Sozler kısa Bilinmeyen Sozler 2019 Yuzunu cizdim Aklıma Elimde Fotoğragın Olmasa biLe hayaLinLe Yaşıyorum Sen bunu biLmesende Yalnızlıklar icinde Sevgiye Ac kaldım Sensiz Yaşamak Anlamsız Artık hayatım, Sensiz ve Sevgisiz Yaşamak Anlamsız Guzelim Kalbimi Bir Sana Actım Sevgimi Sadece Sana verdim Birtanem Herşeyimin iLkisin Ve Sonu Olucaksın Tanıştığımız gunu Anımsıyorumda Kalbim yerinde Durmuyordu Şimdi ismini Andıkca Goz yaşlarım Durmuyor Sevdiğim Gel Yanıma usuLca yaklaş Bana Sevgini Anlat Bana Gozlerime Bakarak Seni Seviyorum Yaşanmayan Mutlulukları yaşıyorum Seninle bilinmeyen Maceraları Goruyorum Seninle Duyulmamış Sozleri Duyuyorum Ve Seni Seviyorum Ayrılmaz Ellerimiz Kusmez Kalbimiz Bitmez Sevgimiz Biz SeninLe Sevgiliyiz Uykusuz Gecelerimin Sabahısın, butun Guzelliklerin Adısın, Sen benim karaSevdamsın Yazılarımda Adın Bedenimde tadın Var, Gecelerimde HayaLin , bedenimde Sıcaklığın var Bir Tanem Sana Şiirler Yazmayı Sevdim Seni Kaaıtlara Dokerken Sigaramın Dumanında Seni HayaL etmeyi Sevdim Aşkım Her guzelliğin Mutlak Sonu Vardır Acı Veya tatLı Sonlar, Benimle Bir omur TatLı Bir Son istermisin? Tek Bildiğim Şey Seni Sevmek Tek Yaptığım iSe Sana Aşık Olmak Bun Dunyada teksin Sen BenimSin Benim Umutlarımda Yuzdurduğum Tek insansın Hayatımı paylaşacağım Yarınlarımsın Seni Acılar icinde Sevmeyi oğrendim Acıların icinde Sana Mutluluklar getirdim bebeim Uzun ayrılıkları kaldırdım artık kitabımdan, beni Sevenin yanında Olacağım herzaman Canım Sevgilim Hayattaki tek Gerceğim Sensin benim tek Dilberim Al Bu Kalp Bu beden Senin Bu Dunyada Kalıcı olacak Aşkımız ornek OLucak Sevgimiz Etrafımıza yeterki tut ellerimi Bırakma Kurallara Gore oynuyacaksak Sevgimizi Ayrılıkları Koyalım uzerine Yeniden Başlamak Seninle yaşlanmak istiyorum bebeğim Rol yapmak istemiyorum Sana Bitsin iStiyorum bu Sayfa Acı Cekiyoruz ikimizde Sonunda imagesbilinmeyensozler20195ad982804b861png Kor oldum aşkınla hayatı goremiyorum birtanem seninle yaşamaya alıştım sakın gitme yanımdan Sana olan sevgim seninle birlikte devam edicek, sen gidersen sevgimde gidicek Beni Seveni Severim Bana Dert getireni Silerim Mutlu oLmak icin mutLu Edecek birini buLmak Lazım Yalan Mutluluklar icinde gercek Sevgiyi buLursun Umarım!