Son Konu

Bioderma ABCDerm gel Moussant ne işe yarar?

moderatör

Super Mod
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0

Bioderma Sebium gel Moussant ne işe yarar?​

Cildi nazikçe temizlemeye, makyajdan arındırmaya ve nemlendirmeye yardımcıdır. Patentli D.A.F.™ kompleksi, hassas ciltlerin tolerans eşiğinin yükseltilmesini destek olur. Kremsi yapıdaki köpüğü cilde yumuşaklık ve konfor sağlamaya yardımcı olur.

Bioderma ABCDerm nasıl kullanılır?​

Yeni doğan bebeklerde kullanılabilir. (Prematüre bebekler hariç). Sağlıklı cilde uygulayın….Günde bir veya iki kez.

1. Adım 1 Islak ciltte ve saçta uygulayın.
  2. Adım 2 Köpürtün.
  3. Adım 3 İyice durulayın.
  4. Adım 4 Nazikçe kurulayın.

Bioderma temizleme jeli nasıl kullanılır?​

Yüzünüzü suyla ıslatıp, jeli cildinize masaj yaparak sürün. 3 dakika boyunca güzelce uygulayıp, bol suyla temizleyin. Ürünü kullandıktan sonra nemlendirici uygulayabilirsiniz.Gün içerisinde 2 defa uygulayabilirsiniz.

Bioderma Sensibio Foaming gel ne işe yarar?​

BİODERMA SENSİBİO JEL FAYDALARI Cildi nazikçe temizlemeye, makyajdan arındırmaya yardımcıdır. Cildin tolerans eşiğinin yükseltilmesine destek olur. Kremsi yapıdaki köpüğü cilde yumuşaklık ve konfor sağlamaya yardımcı olur.

Bioderma Sebium gel Moussant aktif Nasıl Kullanılır?​

"Jel" dokusu köpüğe dönüşerek ciltte yumuşak bir his bırakır. Nemli cilde uygulayarak köpürtülür. İyice duruladıktan sonra nazikçe kurulanır. Sabah ve akşam kullanılabilir.

Bioderma Sebium gel Moussant actif nasıl kullanılır?​

Nemli cilde uygulayarak köpürtülür. İyice duruladıktan sonra nazikçe kurulanır. Sabah ve akşam kullanılabilir. Günlük yüz ve vücut kullanımına uygundur.

Bioderma nettoyant DOUX ne işe yarar?​

– Bebek ve çocuklar için geliştirilmiş temizleyici jeldir. – Yüz ,saç ve vücut temizliğinde kullanılır. – Cildi ve saçları nazikçe temizler.

Üst Alt