Kızlara soylenebilecek guzel dozler
Bir kızı etkileyecek en guzel sozler
bir kıza soylenecek en guzel kelimeler
Ne insanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler hepsi goklerdeydi parlıyordu ama ben seni guneşi sectim bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim
Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, bir yaprak olsaydı butun ormanları, bir yıldız olsaydı tum kainatı sana vermek isterdim Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum
Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; olumsuzluğun adını aşk koyardım
Once duştuğumde kalkmayı,sonra aleve dokunduğumda acıyı,sevmeyi oğrendim,sevilmeyi her şeyi oğrendim de yalnız seni unutmayı oğrenemedim !
Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,cekici ve guzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin
Sabah seni izlemesi icin bir melek yolladım peşinden ama duşunduğumden de erken donduNe oldu dedim?Bir melek asla başka bir meleği izleyemez dedi
Bir Gun Cehennemde Karsılaşabiliriz Sen Kalp Hırsızı Olduğun icin , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım icin
Dunyadaki en guzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki
Gokyuzundeki butun yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin
Eğer geceler seni duşunduğum kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı
Hayatta uc şeyi sevdim Seni, Kalbimi, Umit Etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye
Sen seni ozleyenin ozleminden habersiz ozlemle ozlenmektesin sen var ya sen, ozlemlerin icinde en cok ozlenensin!!
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gun yağmur yağardı