B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Ara 2023 #1 Berna'nın 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Berna Bağdat Yolu Şarkı Sozu Bir bakış baktın, Kalbimi yaktın Aşkın kemendini boynuma taktın Bahcende gulun, Kapında kolen Olmaya razıyım, Sevgilim senin Canım fedadır senin yoluna Gunahlarında benim boynuma Cıkalım seninle bağdat yoluna Sen bir şahinsin ben garip serce Attın kalbime demirden pence Mehtap senin guzel yuzunde Seyretsem neolur senin dizinde Bahcende gulun kapında kolen Olmaya razıyım sevgilim senin Canım fedadır senin yoluna Gunahlarında benim boynuma Cıkalım seninle Bağdat yoluna Sen bir şahinsin ben garip serce Attın kalbime demirden pence
Berna'nın 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Berna Bağdat Yolu Şarkı Sozu Bir bakış baktın, Kalbimi yaktın Aşkın kemendini boynuma taktın Bahcende gulun, Kapında kolen Olmaya razıyım, Sevgilim senin Canım fedadır senin yoluna Gunahlarında benim boynuma Cıkalım seninle bağdat yoluna Sen bir şahinsin ben garip serce Attın kalbime demirden pence Mehtap senin guzel yuzunde Seyretsem neolur senin dizinde Bahcende gulun kapında kolen Olmaya razıyım sevgilim senin Canım fedadır senin yoluna Gunahlarında benim boynuma Cıkalım seninle Bağdat yoluna Sen bir şahinsin ben garip serce Attın kalbime demirden pence