Bir Şarkısın Sen Berna Karagözoğlu'ndan Sevemedim Karagözlük Şarkısının Sözleri Sevemedim Karagözlüm Şarkı Sözleri Berna Sevemedim Karagözlüm Şarkısı Bir Şarkısın Sen programının bu hafta ancak bölümünde Berna Karagözoğlu 'nun seslendirdiği Sevemedim Karagözlüm Şarkı Sözleri ile karşınızdayız meleklerbirsarkisinsenbernakaragozoglundansevemedimkaragozluksarkisininsozleri5c57a30f734c8alt 1549247243 1549247243 birsarkisinsenbernakaragozoglundansevemedimkaragozluksarkisininsozleri5c57a30fa9303birsarkisinsenbernakaragozoglundansevemedimkaragozluksarkisininsozleri5c57a30fa9303birsarkisinsenbernakaragozoglundansevemedimkaragozluksarkisininsozleri5c57a30fa9303 Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Daima kıskandım seni elden Yıllar baştan başa Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür her tarafında Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana zulüm ediyorlar Bilmem nedendir Benim korkum senden değil Kaderimdendir Cümbür Cemaat bana çılgın diye Gülüp geçiyor Senin aşkın beni karagözlüm Çılgın ediyor Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür her tarafında