Son Konu

Bir Şarkısın Sen Berna Karagözoğlu'ndan Tiridine Bandım Türküsü Sözleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Bir Şarkısın Sen Berna Karagözoğlu'ndan Tiridine Bandım Türküsü Sözleri Tiridine Bandım Türküsü Sözleri Berna Tiridine Bandım Sözleri Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Kahverengi Gözlerin şarkısının arkasında şimdi de Berna Karagözoğlu 'nun seslendirdiği Tiridine Bandım Türküsü Sözleri ile karşınızdayızbirsarkisinsenbernakaragozoglundantiridinebandimturkususozleri5c57a2ff42bb6alt 1549247227 1549247227 birsarkisinsenbernakaragozoglundantiridinebandimturkususozleri5c57a2ff7560fbirsarkisinsenbernakaragozoglundantiridinebandimturkususozleri5c57a2ff7560fbirsarkisinsenbernakaragozoglundantiridinebandimturkususozleri5c57a2ff7560f Of oooof (Hey Heeey) Sabah erken çifte sırası gelmişken amman amman Öküzüm torbadan düşmüş gördün mü amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Ücretsiz mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Manda yuva yapmış söğüt dalına amman amman Yavrusunu sinek kapmış gördün mü amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Aşağıda pınar güzellerin yoludur amman amman Tosya’da kuşağı ince belin gülüdür amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Aşağıdan geliyor Türkmen koyunu amman amman Selviye benzettim yarin boyunu amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Ücretsiz mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Aşağıdan geliyor al yeşil bayrak amman aman Sen kimin yarisin her yanın oynak amman amman Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Sabah erken ezan okurken amman amman Müezzin minareden uçmuş gördün mü amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Neler geldi neler geçti felekten amman amman Un elerken deve geçti elekten amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Ücretsiz mı sandın para vidim aldım (Düğünlerde bağlantıdan daha sonra söylenir) Tiridine tiridine suyuna da bandım Para vidim aldım ücretsiz mı sandın Erkek Çocuk bizim kız bizim Halt (bok) yeme derviş tekkeyi bekle  

Üst Alt