B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 Kas 2023 #1 Tiridine Bandım Turkusu Sozleri Berna Tiridine Bandım Sozleri Of oooof (Hey Heeey) Sabahleyin erken cifte giderken amman amman Okuzum torbadan duşmuş gordun mu amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Manda yuva yapmış soğut dalına amman amman Yavrusunu sinek kapmış gordun mu amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Aşağıda pınar guzellerin yoludur amman amman Tosyada kuşağı ince belin guludur amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Aşağıdan geliyor Turkmen koyunu amman amman Selviye benzettim yarin boyunu amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Aşağıdan geliyor al yeşil bayrak amman aman Sen kimin yarisin her yanın oynak amman amman Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Sabah erken ezan okurken amman amman Muezzin minareden ucmuş gordun mu amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Neler geldi neler gecti felekten amman amman Un elerken deve gecti elekten amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım (Duğunlerde bağlantıdan sonra soylenir) Tiridine tiridine suyuna da bandım Para vidim aldım bedava mı sandın Oğlan bizim kız bizim Halt (bok) yeme derviş tekkeyi bekle
Tiridine Bandım Turkusu Sozleri Berna Tiridine Bandım Sozleri Of oooof (Hey Heeey) Sabahleyin erken cifte giderken amman amman Okuzum torbadan duşmuş gordun mu amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Manda yuva yapmış soğut dalına amman amman Yavrusunu sinek kapmış gordun mu amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Aşağıda pınar guzellerin yoludur amman amman Tosyada kuşağı ince belin guludur amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Aşağıdan geliyor Turkmen koyunu amman amman Selviye benzettim yarin boyunu amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Aşağıdan geliyor al yeşil bayrak amman aman Sen kimin yarisin her yanın oynak amman amman Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Sabah erken ezan okurken amman amman Muezzin minareden ucmuş gordun mu amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım Of oooof (Hey Heeey) Neler geldi neler gecti felekten amman amman Un elerken deve gecti elekten amanini yandım Amanini amanini amanini yandım Tiridine tiridine tiridine bandım Bedava mı sandın para vidim aldım (Duğunlerde bağlantıdan sonra soylenir) Tiridine tiridine suyuna da bandım Para vidim aldım bedava mı sandın Oğlan bizim kız bizim Halt (bok) yeme derviş tekkeyi bekle