B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 28 Eyl 2024 #1 Bir Şarkısın Sen Bilgen Yuksek Yuksek Tepelere Sozleri Bilgen Yuksek Yuksek Tepelere Turkusu Sozleri Yuksek yuksek tepelere ev kurmasınlar Yuksek yuksek tepelere ev kurmasınlar Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Annesinin bir tanesini hor gormesinler Annesinin bir tanesini hor gormesinler Ucanda kuşlara malum olsun Ben annemi ozledim Hem annemi hem babamı Ben koyumu ozledim Babamım bir atı olsa binse de gelse Babamım bir atı olsa binse de gelse Annemin yelkeni olsa acsa da gelse Annemin yelkeni olsa acsa da gelse Kardeşlerim yollarımı bilse de gelse Kardeşlerim yollarımı bilse de gelse Ucanda kuşlara malum olsun Ben annemi ozledim Hem annemi hem babamı Ben koyumu ozledim Ucanda kuşlara malum olsun Ben annemi ozledim Hem annemi hem babamı Ben koyumu ozledim
Bir Şarkısın Sen Bilgen Yuksek Yuksek Tepelere Sozleri Bilgen Yuksek Yuksek Tepelere Turkusu Sozleri Yuksek yuksek tepelere ev kurmasınlar Yuksek yuksek tepelere ev kurmasınlar Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Annesinin bir tanesini hor gormesinler Annesinin bir tanesini hor gormesinler Ucanda kuşlara malum olsun Ben annemi ozledim Hem annemi hem babamı Ben koyumu ozledim Babamım bir atı olsa binse de gelse Babamım bir atı olsa binse de gelse Annemin yelkeni olsa acsa da gelse Annemin yelkeni olsa acsa da gelse Kardeşlerim yollarımı bilse de gelse Kardeşlerim yollarımı bilse de gelse Ucanda kuşlara malum olsun Ben annemi ozledim Hem annemi hem babamı Ben koyumu ozledim Ucanda kuşlara malum olsun Ben annemi ozledim Hem annemi hem babamı Ben koyumu ozledim