B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Kas 2023 #1 Bir Şarkısın Sen Ceren Evreşe Yolları Şarkısı Sozleri Bir Şarkısın Sen Ceren Evreşe Yolları Turkusu Evreşe Yolları Dar Bana Bakma Benim Yarim Var Bir Fırın Yaptırdım Doldurdum Ekmekleri Gel Beraber Yiyelim Yaptırdım Borekleri Evreşe Yolları Dar Bana Bakma Benim Yarim Var Arkandaki Yeleği Ben Ormedim Mi Yarim Kızlarla Konuşurken Ben Gormedim Mi Yarim Evreşe Yolları Dar Bana Bakma Benim Yarim Var Yeleğinin İcinde Mavi Boncuk Nazarlık Benim Yare Hediyem Bir Ufacık Nazarlık (Gerdanlık) Evreşe Yolları Dar Bana Bakma Benim Yarim Var
Bir Şarkısın Sen Ceren Evreşe Yolları Şarkısı Sozleri Bir Şarkısın Sen Ceren Evreşe Yolları Turkusu Evreşe Yolları Dar Bana Bakma Benim Yarim Var Bir Fırın Yaptırdım Doldurdum Ekmekleri Gel Beraber Yiyelim Yaptırdım Borekleri Evreşe Yolları Dar Bana Bakma Benim Yarim Var Arkandaki Yeleği Ben Ormedim Mi Yarim Kızlarla Konuşurken Ben Gormedim Mi Yarim Evreşe Yolları Dar Bana Bakma Benim Yarim Var Yeleğinin İcinde Mavi Boncuk Nazarlık Benim Yare Hediyem Bir Ufacık Nazarlık (Gerdanlık) Evreşe Yolları Dar Bana Bakma Benim Yarim Var