B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 Bugün 00:40 #1 Bir Şarkısın Sen İsmail Fincanın Etrafı Yeşil Turkusu Sozleri Bir Şarkısın Sen İsmail Fincanın Etrafı Yeşil Şarkı Sozleri Fincanın Etrafı Yeşil Fincanın etrafı yeşil aman aman At kolun kolların boynumdan aşır At kolun kolların boynumdan aşır Serhoşum dilim dolaşır aman aman Aman kız canım kız oldurdun beni El ettin goz ettin mahvettin beni Fincanın etrafı sarı aman aman Ağlarım sızlarım ben zarı zarı Ağlarım sızlarım ben zarı zarı Elimden aldılar yari aman aman Aman kız canım kız oldurdun beni El ettin goz ettin mahvettin beni
Bir Şarkısın Sen İsmail Fincanın Etrafı Yeşil Turkusu Sozleri Bir Şarkısın Sen İsmail Fincanın Etrafı Yeşil Şarkı Sozleri Fincanın Etrafı Yeşil Fincanın etrafı yeşil aman aman At kolun kolların boynumdan aşır At kolun kolların boynumdan aşır Serhoşum dilim dolaşır aman aman Aman kız canım kız oldurdun beni El ettin goz ettin mahvettin beni Fincanın etrafı sarı aman aman Ağlarım sızlarım ben zarı zarı Ağlarım sızlarım ben zarı zarı Elimden aldılar yari aman aman Aman kız canım kız oldurdun beni El ettin goz ettin mahvettin beni