B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Ocak 2024 #1 Mihriban Şarkısı Sozleri İsmail Kılıc Mihriban Şarkısı Sozleri Sari saclarini deli gonlume Baglamislar cozulmuyor Mihriban Ayriliktan zor belleme olumu Gormeyince sezilmiyor Mihriban Yar deyince kalem elden dusuyor Gozlerim gormuyor aklim sasiyor Lambada titreyen alev usuyor Ask kagida yazilmiyor Mihriban Once naz sonra soz ve sonra hile Sevilen seveni dusurur dile Seneler asirlar degisse bile Eski tore bozulmuyor Mihriban Tabiplerde ilac yoktur yarama Ask deyince otesini arama Her nesnenin bir bitimi var ama Aska hudut cizilmiyor Mihriban Bosa baglanmamis bulbul gulune Kar koysam koz olur askin kulune Sastim kara bahtin tahammulune Tasa calsam ezilmiyor Mihriban Tarife sigmiyor askin anlami Ancak ceken bilir bu derdi gami Bir kordugum bastan sona tamami Cozemedim cozulmuyor Mihriban
Mihriban Şarkısı Sozleri İsmail Kılıc Mihriban Şarkısı Sozleri Sari saclarini deli gonlume Baglamislar cozulmuyor Mihriban Ayriliktan zor belleme olumu Gormeyince sezilmiyor Mihriban Yar deyince kalem elden dusuyor Gozlerim gormuyor aklim sasiyor Lambada titreyen alev usuyor Ask kagida yazilmiyor Mihriban Once naz sonra soz ve sonra hile Sevilen seveni dusurur dile Seneler asirlar degisse bile Eski tore bozulmuyor Mihriban Tabiplerde ilac yoktur yarama Ask deyince otesini arama Her nesnenin bir bitimi var ama Aska hudut cizilmiyor Mihriban Bosa baglanmamis bulbul gulune Kar koysam koz olur askin kulune Sastim kara bahtin tahammulune Tasa calsam ezilmiyor Mihriban Tarife sigmiyor askin anlami Ancak ceken bilir bu derdi gami Bir kordugum bastan sona tamami Cozemedim cozulmuyor Mihriban