B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 İsmail Kılıc 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıc Saclarını Taramışsın Şarkı Sozu Saclarını taramışsın sarı renge boyamışsın Saclarını taramışsın sarı renge boyamışsın Haberin varmıydı benden beni bana koymamışsın Haberin varmıydı benden beni bana koymamışsın Keşke seni gormeseydim gonul verip sevmeseydim Keşke seni gormeseydim gonul verip sevmeseydim Lal olaydı ağzım dilim keşke seni demeseydim Lal olaydı ağzım dilim keşke cirkin demeseydim Ah o saclar taramırmı sarı renge boyanırmı Ah o saclar taranırmı sarı renge boyanırmı Gidipde yar ele vardın gonlum buna dayanırmı Gidipde yar ele vardın bu can buna dayanırmı Keşke seni gormeseydim gonul verip sevmeseydim Keşke seni gormeseydim gonul verip sevmeseydim Lal olaydı ağzım dilim keşke seni demeseydim Lal olaydı ağzım dilim keşke cirkin demeseydim
İsmail Kılıc 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıc Saclarını Taramışsın Şarkı Sozu Saclarını taramışsın sarı renge boyamışsın Saclarını taramışsın sarı renge boyamışsın Haberin varmıydı benden beni bana koymamışsın Haberin varmıydı benden beni bana koymamışsın Keşke seni gormeseydim gonul verip sevmeseydim Keşke seni gormeseydim gonul verip sevmeseydim Lal olaydı ağzım dilim keşke seni demeseydim Lal olaydı ağzım dilim keşke cirkin demeseydim Ah o saclar taramırmı sarı renge boyanırmı Ah o saclar taranırmı sarı renge boyanırmı Gidipde yar ele vardın gonlum buna dayanırmı Gidipde yar ele vardın bu can buna dayanırmı Keşke seni gormeseydim gonul verip sevmeseydim Keşke seni gormeseydim gonul verip sevmeseydim Lal olaydı ağzım dilim keşke seni demeseydim Lal olaydı ağzım dilim keşke cirkin demeseydim