B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 Turkce Olimpiyatları Muhammad Usta Şarkısı 30 haziran Bir şarkısın sen Bir Şarkısın Sen Muhammad Salman'ın 30 Haziranda soylediği şarkı Gel otur yanıma derdimi dinle Canım dediklerim yordu be usta Gozyaşın kaldıysa ağla benimle Dostum bildiklerim vurdu be usta Kimseler halim sormadı Eyvahsız gunum olmadı Tukendim birşey kalmadı Bu nasıl yaşamak usta Elveda gencliğim elveda derde Perdeler kapandı omur sahnemde Vakit doldu artık bana musade Hakkını helal et helal et usta Careler icinde caresiz kaldım Ben bittim cilem bitmedi usta Cefadan payıma duşeni aldım Ben bıktım o benden bıkmadı usta Kimseler halim sormadı Eyvahsız gunum olmadı Tukendim birşey kalmadı Bu nasıl yaşamak usta Elveda gencliğim elveda derde Perdeler kapandı omur sahnemde Vakit doldu artık bana musade Hakkını helal et helal et usta
Turkce Olimpiyatları Muhammad Usta Şarkısı 30 haziran Bir şarkısın sen Bir Şarkısın Sen Muhammad Salman'ın 30 Haziranda soylediği şarkı Gel otur yanıma derdimi dinle Canım dediklerim yordu be usta Gozyaşın kaldıysa ağla benimle Dostum bildiklerim vurdu be usta Kimseler halim sormadı Eyvahsız gunum olmadı Tukendim birşey kalmadı Bu nasıl yaşamak usta Elveda gencliğim elveda derde Perdeler kapandı omur sahnemde Vakit doldu artık bana musade Hakkını helal et helal et usta Careler icinde caresiz kaldım Ben bittim cilem bitmedi usta Cefadan payıma duşeni aldım Ben bıktım o benden bıkmadı usta Kimseler halim sormadı Eyvahsız gunum olmadı Tukendim birşey kalmadı Bu nasıl yaşamak usta Elveda gencliğim elveda derde Perdeler kapandı omur sahnemde Vakit doldu artık bana musade Hakkını helal et helal et usta