B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 Bugün 00:39 #1 Leylim Ley Şarkı Sozleri Mukaddes Leylim Ley Şarkısı Dondum daldan kopan kuru yaprağa leylim ley Seher yeli dağıt beni kır beni, leylim ley Gotur tozlarımı buradan uzağa, leylim ley Yarı cıplak ayağına sur beni, leylim ley, Leylim ley, leylim ley Ayın şavkı vurur sazım ustune, leylim ley Soz soyleyen yoktur sozum ustune, leylim ley Geley hilal kaşlım dizim ustune, leylim ley Ay bir yandan sen bir yandan sar beni leylim ley, Leylim ley, leylim ley Yedi yıldır uğramadım yurduma, leylim ley Dert ortağı aramadım derdime, leylim ley Geleceksen bir gun duşup ardıma, leylim ley Kula değil yureğine sor beni, leylim ley, Leylim ley, leylim ley
Leylim Ley Şarkı Sozleri Mukaddes Leylim Ley Şarkısı Dondum daldan kopan kuru yaprağa leylim ley Seher yeli dağıt beni kır beni, leylim ley Gotur tozlarımı buradan uzağa, leylim ley Yarı cıplak ayağına sur beni, leylim ley, Leylim ley, leylim ley Ayın şavkı vurur sazım ustune, leylim ley Soz soyleyen yoktur sozum ustune, leylim ley Geley hilal kaşlım dizim ustune, leylim ley Ay bir yandan sen bir yandan sar beni leylim ley, Leylim ley, leylim ley Yedi yıldır uğramadım yurduma, leylim ley Dert ortağı aramadım derdime, leylim ley Geleceksen bir gun duşup ardıma, leylim ley Kula değil yureğine sor beni, leylim ley, Leylim ley, leylim ley