Bir Şarkısın Sen Mukaddes Bahçeci'den Leylim Ley Türküsünün Sözleri Leylim Ley Şarkı Sözleri Mukaddes Leylim Ley Şarkısı Bir Şarkısın Sen yarışmasında bu hafta yarışmacılardan Mukaddes Bahçeci ünlü müzisyen Zülfü Livaneli 'nin en güzel parçalarından biri ni söyledi İşte Leylim Ley şarkı sözleribirsarkisinsenmukaddesbahcecidenleylimleyturkusununsozleri5c57a314cf391alt 1549247248 1549247248 birsarkisinsenmukaddesbahcecidenleylimleyturkusununsozleri5c57a3150992fbirsarkisinsenmukaddesbahcecidenleylimleyturkusununsozleri5c57a3150992fbirsarkisinsenmukaddesbahcecidenleylimleyturkusununsozleri5c57a3150992f Döndüm daldan kopan kuru yaprağa leylim ley Seher yeli dağıt beni kır beni, leylim ley Götür tozlarımı buradan uzağa, leylim ley Sözde çıplak ayağına sür beni, leylim ley, Leylim ley, leylim ley Ayın şavkı vurur sazım üstüne, leylim ley Laf söyleyen yoktur sözüm üstüne, leylim ley Geley hilal kaşlım dizim üzerine, leylim ley Ay bir yanlamasına sen bir yanlamasına sar beni leylim ley, Leylim ley, leylim ley Yedi yıldır uğramadım yurduma, leylim ley dert ortağı aramadım derdime, leylim ley Geleceksen bir gün düşüp ardıma, leylim ley Kula değil yüreğine sor beni, leylim ley, Leylim ley, leylim ley