B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Kas 2023 #1 Bir Şarkısın Sen Mukaddes Burası Muştur Sozleri Mukaddes Burası Muştur Yolu Yokuştur Şarkı Sozleri Havada bulut yok bu ne dumandır Mahlede olu yok bu ne figandır Ana ben olmedim bu ne şivandır Aho yemendir gulu cemendir Giden gelmiyor acep nedendir BURASI MUŞTUR YOLU YOKUŞTUR GİDEN GELMİYOR ACEP NEDENDİR Kışlanın ardında redif sesi var Bakın cantasına acep nesi var Bir cift kundurası bir al fesi var Kışlanın onunde uc ağac incir Kolumda kelepce boynumda zincir Zincirin yerleri ne yaman sancır Kışlanın onunde sıra soğutler Zabitler oturmuş asker oğutler Yemene gidecek bu koc yiğitler Kışlanın ardını duman bağladı Analar babalar kara bağladı Yemene gidene herkes ağladı Kışlanın ardında yuzuyor kazlar Ayağım ağrıyor yureğim sızlar Yemene gidene ağlıyor kızlar Aho yemendir gulu cemendir Giden gelmiyor acep nedendir Kışlanın ardında bir kırık testi Askerin ustune sam yeli esti Gelinlik tazeler umudu kesti Aho yemendir gulu cemendir Giden gelmiyor acep nedendir
Bir Şarkısın Sen Mukaddes Burası Muştur Sozleri Mukaddes Burası Muştur Yolu Yokuştur Şarkı Sozleri Havada bulut yok bu ne dumandır Mahlede olu yok bu ne figandır Ana ben olmedim bu ne şivandır Aho yemendir gulu cemendir Giden gelmiyor acep nedendir BURASI MUŞTUR YOLU YOKUŞTUR GİDEN GELMİYOR ACEP NEDENDİR Kışlanın ardında redif sesi var Bakın cantasına acep nesi var Bir cift kundurası bir al fesi var Kışlanın onunde uc ağac incir Kolumda kelepce boynumda zincir Zincirin yerleri ne yaman sancır Kışlanın onunde sıra soğutler Zabitler oturmuş asker oğutler Yemene gidecek bu koc yiğitler Kışlanın ardını duman bağladı Analar babalar kara bağladı Yemene gidene herkes ağladı Kışlanın ardında yuzuyor kazlar Ayağım ağrıyor yureğim sızlar Yemene gidene ağlıyor kızlar Aho yemendir gulu cemendir Giden gelmiyor acep nedendir Kışlanın ardında bir kırık testi Askerin ustune sam yeli esti Gelinlik tazeler umudu kesti Aho yemendir gulu cemendir Giden gelmiyor acep nedendir