B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 Recep Tekin 30 Haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin şarkı sozu Cahildim dunyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Olurum sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sozum yok şu benden kırıldığına İdip başka dala sarıldığıma Gonulum inanmıyor ayrıldığına Gozyaşım sen oldun kahirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Garibim can yıkıp gonul kırmadım Senden ayrı ben bir mekan kurmadım Daha bir gonule ikrar vermedim Batınım sen oldun zahirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin
Recep Tekin 30 Haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin şarkı sozu Cahildim dunyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Olurum sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sozum yok şu benden kırıldığına İdip başka dala sarıldığıma Gonulum inanmıyor ayrıldığına Gozyaşım sen oldun kahirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Garibim can yıkıp gonul kırmadım Senden ayrı ben bir mekan kurmadım Daha bir gonule ikrar vermedim Batınım sen oldun zahirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin