B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Recep Tekin 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Kesik Cayır Şarkı Sozu Kesik cayır bicilir mi Sular soğuk icilir mi Bana yardan gec diyorlar Seven yardan gecilir mi Ağam desinler desinler Şeker yesinler Şu kız şu oğlana Vurgun desinler Aman ben yandım Yandım yandım yandım Ellerin koyunde Aldandım kaldım Ağam desinler desinler Şeker yesinler Şu kız şu oğlana Vurgun desinler Ağam ben yandım Yandım yandım yandım Ellerin memleketinde Aldandım kaldım Ankara'nın tren yolu Gahi eğri gahi doğru Canım benim anadolu Gideyim mi senden gayrı Ağam desinler desinler Şeker yesinler Şu kız şu oğlana Vurgun desinler Aman ben yandım Yandım yandım yandım Ellerin koyunde Aldandım kaldım Ağam desinler desinler Şeker yesinler Şu kız şu oğlana Vurgun desinler Aman ben yandım Yandım yandım yandım Ellerin koyunde Aldandım kaldım
Recep Tekin 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Kesik Cayır Şarkı Sozu Kesik cayır bicilir mi Sular soğuk icilir mi Bana yardan gec diyorlar Seven yardan gecilir mi Ağam desinler desinler Şeker yesinler Şu kız şu oğlana Vurgun desinler Aman ben yandım Yandım yandım yandım Ellerin koyunde Aldandım kaldım Ağam desinler desinler Şeker yesinler Şu kız şu oğlana Vurgun desinler Ağam ben yandım Yandım yandım yandım Ellerin memleketinde Aldandım kaldım Ankara'nın tren yolu Gahi eğri gahi doğru Canım benim anadolu Gideyim mi senden gayrı Ağam desinler desinler Şeker yesinler Şu kız şu oğlana Vurgun desinler Aman ben yandım Yandım yandım yandım Ellerin koyunde Aldandım kaldım Ağam desinler desinler Şeker yesinler Şu kız şu oğlana Vurgun desinler Aman ben yandım Yandım yandım yandım Ellerin koyunde Aldandım kaldım