B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 30 May 2023 #1 Soner Kıp 30 haziranda soylediği şarkı Bir şarkısın sen Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Gulu Susuz Seni Aşksız Bırakmam şarkı sozu Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bilki yaşamam Omrumden canımdan ne istersen al Gulu susuz seni aşksız bırakmam Uşudum diyorsan guneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gulu susuz seni aşksız bırakmam Gonlundeki derdi siler atarım Umit pınarıyla coşar akarım Kış gostermem sana ben hep baharım Gulu susuz seni aşksız bırakmam Uşudum diyorsan guneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gulu susuz seni aşksız bırakmam
Soner Kıp 30 haziranda soylediği şarkı Bir şarkısın sen Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Gulu Susuz Seni Aşksız Bırakmam şarkı sozu Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bilki yaşamam Omrumden canımdan ne istersen al Gulu susuz seni aşksız bırakmam Uşudum diyorsan guneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gulu susuz seni aşksız bırakmam Gonlundeki derdi siler atarım Umit pınarıyla coşar akarım Kış gostermem sana ben hep baharım Gulu susuz seni aşksız bırakmam Uşudum diyorsan guneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gulu susuz seni aşksız bırakmam