B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Soner Kıp 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Vurgun Şarkı Sozu Gozlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli dargın sayılır Ben de bir zamanlar sevildim amma Seninki dupeduz vurgun sayılır Yalan mı soyledin goz gore gore Ne zaman dolacak verdiğin sure Gonulden gorduğum takvime gore Aldığım her nefes birgun sayılır Armağan ettiğin kutsal mendile Akarken icimi dağlayan cile Manavgat denilen cağlayan bile Benim gozyaşımdan durgun sayılır Ne kadar zulmetsen ah etmem sana Her iki cihanda gul kana kana Seninle cehennem oduldur bana Sensiz cennet bile surgun sayılır
Soner Kıp 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Vurgun Şarkı Sozu Gozlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli dargın sayılır Ben de bir zamanlar sevildim amma Seninki dupeduz vurgun sayılır Yalan mı soyledin goz gore gore Ne zaman dolacak verdiğin sure Gonulden gorduğum takvime gore Aldığım her nefes birgun sayılır Armağan ettiğin kutsal mendile Akarken icimi dağlayan cile Manavgat denilen cağlayan bile Benim gozyaşımdan durgun sayılır Ne kadar zulmetsen ah etmem sana Her iki cihanda gul kana kana Seninle cehennem oduldur bana Sensiz cennet bile surgun sayılır