Son Konu

Bir Şarkısın Sen Yarışmasında İsmail Kılıç'ın Seslendirdiği Saçımın Akına Bakma Şarkı

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında İsmail Kılıç'ın Seslendirdiği Saçımın Akına Bakma Şarkı İsmail Kılıç 30 Haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıç Saçımın Akına Bakma Sultanım şarkı sözü Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin şarkı sözü konusunun ardındaki bu konumuzda Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıç Saçımın Akına Bakma şarkı sözü ile karşınızdayızbirsarkisinsenyarismasindaismailkilicinseslendirdigisaciminakinabakmasarki5c57a4bf1e9f3alt 1549247675 1549247675 birsarkisinsenyarismasindaismailkilicinseslendirdigisaciminakinabakmasarki5c57a4bf5148ebirsarkisinsenyarismasindaismailkilicinseslendirdigisaciminakinabakmasarki5c57a4bf5148ebirsarkisinsenyarismasindaismailkilicinseslendirdigisaciminakinabakmasarki5c57a4bf5148e Saçımın akına bakma sultanım On sekiz yaşına girmiş gibiyim Olur Ya senden üç beş yaşlıyım amma Zincire vurulmuş aslan gibiyim Sen küçüksün sevda nedir bilmezsin Şimartmışlar seni cano hatır kırarsın gönül kırarsın Seni sevdim desem yar yar belki kızarsın Ondandır karşında dilsiz gibiyim Seni sevdim desem cano cano ola ki kızarsın Ondandır karşında dilsiz gibiyim Doğan ayım dönmem vefat olsa da Güzel olur gönül kimi severse kimi severse Tümce alem bana yar yar aleyhinde koysa da Acaba ben senden vazgeçer miyim? Tümce alem bana cano cano karşı koysa da Acaba ben senden vazgeçer miyim?  

Üst Alt