bilgiliadam
Yeni Üye
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Mukaddes'in Söylediği Dostum Dostum Türküsünün Sözleri Bir Şarkısın Sen Mukaddes Dostum Dostum Şarkı Sözleri Bir Şarkısın Sen Mukaddes Dostum Dostum Şarkısı 14 Temmuz Sevgili melekler, beğeniyle izlenen Bir şarkısın Sen yarışmasında Mukaddes Bahçeci izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor Bu hafta yayınlanan bölümden Bir Şarkısın Sen Mukaddes Dostum Dostum Şarkı Sözleri sizlerle paylaşmak istiyoruzbirsarkisinsenyarismasindamukaddesinsoyledigidostumdostumturkusununsozleri5c57a44552a23alt 1549247553 1549247553 birsarkisinsenyarismasindamukaddesinsoyledigidostumdostumturkusununsozleri5c57a44584b83birsarkisinsenyarismasindamukaddesinsoyledigidostumdostumturkusununsozleri5c57a44584b83birsarkisinsenyarismasindamukaddesinsoyledigidostumdostumturkusununsozleri5c57a44584b83 Bin Cefalar Etsen Almam Üstüme Oy Gayet Sevimli Geldi Dillerin Dostum Oy Varıp Yadellere Eğilim Verirsen Oy Gış Ola Bağlana Yolların Dostum Dostum İlahi Onmaya Yardan Ayıran Oy Bahçede Bülbüller Ötüyor Uyar Oy Kula Gölge İse Allah'a Ayan Oy Senden Ayrılalı Gülmedim Dostum Dostum Pir Sultan Abdal'ım Gülüm Dermişler Oy Bu Şirin Canıma Nasıl Kıymışlar Oy İster İsem Dünya Malın Vermişler Oy Sensiz Dünya Malı Neylerim Dostum Dostum