Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Recep Tekin'in Seslendirdiği Evvelim Sen Oldun Şarkısı Recep Tekin 30 Haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin şarkı sözü Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Mukaddes Saçlarından Bir Tel Aldım şarkı sözü konusunun peşinde bu konumuzda Bir Şarkısın Sen Recep Tekin Evvelim Sen Oldun Ahirim Sen şarkı sözü ile karşınızdayızbirsarkisinsenyarismasindareceptekininseslendirdigievvelimsenoldunsarkisi5c57a4c485e9calt 1549247680 1549247680 birsarkisinsenyarismasindareceptekininseslendirdigievvelimsenoldunsarkisi5c57a4c4b4b13birsarkisinsenyarismasindareceptekininseslendirdigievvelimsenoldunsarkisi5c57a4c4b4b13birsarkisinsenyarismasindareceptekininseslendirdigievvelimsenoldunsarkisi5c57a4c4b4b13 Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni sonsuza dek benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm değil şu benden kırıldığına İdip başka dala sarıldığıma Gönülüm inanmıyor ayrıldığına Gözyaşım sen oldun kahirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Garibim can yıkıp gönül kırmadım Senden öbür ben bir mekan kurmadım Daha bir gönüle ikrar vermedim Batınım sen oldun zahirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin