B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Yusuf Kose 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Yusuf Kose Eşarbını Yan Bağlama Şarkı Sozu Eşarbını yan bağlama Ben soyleyim sen ağlama Zalım anan bana vermez Oturup sen ağlama, yureğimi sen dağlama Vay vay vay vay vay Hele nolur nolur nolur Guzel benim olsan nolur, kız sen benim olsan nolur Vay vay vay vay vay Harı ince gecilmiyor Su mudanı bicilmiyor Bana yardan gecti yollar Yar şirindir gecilmiyor Vay vay vay vay vay Hele nolur nolur nolur Guzel benim olsan nolur, kız sen benim olsan nolur Vay vay vay vay vay Ağaclarda dal olaydım Petek petek bal olaydım Bana gore yar mı yoktur İsterim ki sen olaydın Vay vay vay vay vay Hele nolur nolur nolur Guzel benim olsan nolur, kız sen benim olsan nolur Vay vay vay vay vay
Yusuf Kose 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Yusuf Kose Eşarbını Yan Bağlama Şarkı Sozu Eşarbını yan bağlama Ben soyleyim sen ağlama Zalım anan bana vermez Oturup sen ağlama, yureğimi sen dağlama Vay vay vay vay vay Hele nolur nolur nolur Guzel benim olsan nolur, kız sen benim olsan nolur Vay vay vay vay vay Harı ince gecilmiyor Su mudanı bicilmiyor Bana yardan gecti yollar Yar şirindir gecilmiyor Vay vay vay vay vay Hele nolur nolur nolur Guzel benim olsan nolur, kız sen benim olsan nolur Vay vay vay vay vay Ağaclarda dal olaydım Petek petek bal olaydım Bana gore yar mı yoktur İsterim ki sen olaydın Vay vay vay vay vay Hele nolur nolur nolur Guzel benim olsan nolur, kız sen benim olsan nolur Vay vay vay vay vay