B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 Bugün 00:38 #1 Bir Şarkısın Sen Yusuf Urfalıyam Ezelden Şarkı Sozleri Bir Şarkısın Sen Yusuf Urfalıyam Ezelden Şarkısı 21 Temmuz Urfalıyam ezelden Gonul gecmez guzelden Golnumun gozu cıksın Sevmez idim ezelden Ağam olasın Omer Paşam olasın Omer Yetim kalasan Omer Benim olasan Omer Urfa bir dağ icinde Gulu bardağ icinde Urfayı hak saklasın Bir yarim var icinde Urfa bir yana duşer Zuluf gerdana duşer Bu nasıl baş bağlamak Her gun bir yana duşer Dağdan akıyor seller Sallanır sırma teller Yureğin taştanmıdır Bana acıyor eller
Bir Şarkısın Sen Yusuf Urfalıyam Ezelden Şarkı Sozleri Bir Şarkısın Sen Yusuf Urfalıyam Ezelden Şarkısı 21 Temmuz Urfalıyam ezelden Gonul gecmez guzelden Golnumun gozu cıksın Sevmez idim ezelden Ağam olasın Omer Paşam olasın Omer Yetim kalasan Omer Benim olasan Omer Urfa bir dağ icinde Gulu bardağ icinde Urfayı hak saklasın Bir yarim var icinde Urfa bir yana duşer Zuluf gerdana duşer Bu nasıl baş bağlamak Her gun bir yana duşer Dağdan akıyor seller Sallanır sırma teller Yureğin taştanmıdır Bana acıyor eller