bilgiliadam
Yeni Üye
ÇOK ESKIDEN ÇOK ESKIDEN uzaklarda bir ülkede çok yakışıklı bir prens yaşarmış Oysa prens daha küçükken ülkedeki fena kalpli cadının lanetine uğramış, ve üzerindeki bu lanet yüzünden her yıl yalnızca 1 kelime konuşabiliyormuş Mesela prens 2 sözcük söyleyeceği süre bir sene boyunca susuyor bu nedenle ertesi yıl da 2 kelime söyleme hakkı oluyormuş Bir gün bu yakışıklı fakat talihsiz prens akarsu kenarında otururken, dahası bakmış karşıda minik bir kulübe, ve kulübenin bahçesinde müthiş bir kızsaçları altından daha sarı, gözleri gökyüzünden daha mavi, dudakları kirazdan daha kırmızıymış Prens bu güzelliği görür görmez aklı başından gitmiş, o anda vurulmuş ve 2 yıl baştan başa konuşmamaya karar vermiş, 2 yıl sonunda kıza ;fazla güzelsiniz; diyebilmek için Fakat 2 yılın dolduğu gün prensin içindeki bu ateş daha da büyümüş ve kıza ;size aşık oldum;seslenmek için yanıp tutuşur olmuş Böylece ÇOK+GÜZELSİNİZ+SİZE+AŞIK+OLDUM toplam 5 kelimeyi söyleyebilmek için, gecen 2 yılın ardından 3 sene daha konuşmamayı göze almış Ve 5 yılın sonunda prens konuşmak için hazırlanmış olduğu sırada, ansızın bu müthiş güzel ve zarif kızla evlenmeyi, onu sarayının prensesi yapmayı ne dek istediğini fark etmiş Bu Nedenle ÇOK+GÜZELSİNİZ+SİZE+AŞIK+OLDUM +BENİMLE+EVLENİR MISINIZ toplam 7 kelime söyleyebilmek , için 5 yılın ardından 2 yıl daha sabretmeye karar vermiş Ve prens bu platonik duygularla 7 koskoca yılı tamamladığı gün, bundan böyle dünyanın en heyecanlı ve en mutlu erkeği olarak kızın yaşadığı kulübeye koşmuş Kız yeniden kulübenin bahçesinde oturuyormuş ve bir kitap okuyormuş Prens elindeki bir tek kırmızı gülü kıza uzatmış ve sormuş: ÇOK GÜZELSİNİZ, SİZE AŞIK OLDUM, BENİMLE EVLENİR MİSİNİZ? Kız başını kaldırıp prense bakmış Kulaklarını örten altın sarısı saçlarını geriye atmış ve prense şöyle demiş PARDON??