bilgiliadam
Yeni Üye
birazda gülelim DUVAR YAZILARI GökyüzüGüneşSahil Gelde devir yap! Kopya bir sanattır lakin bizim hoca sanattan anlamıyor! Telaş kan aranıyor grubu önemli değilimza: wampir! Nişanlıyken erkek konuşur kız dinler;evlenince ikisi konuşur semt dinler ! Sabahtan kahvaltı edemedim çünkü seni düşünüyordum Öğlen yemek yemek yiyemedim çünkü seni düşünüyordum Akşam yemek yemek yiyemedim çünkü seni düşünüyordum Gece uyuyamadım çünkü açım ulan ! İkna edemiyorsan kafalarını karıştır ! Ne güzel senin akıl sorunun yok çünkü zekan yok ! Nazik ol; Karını dövmeden önce ceketini düzelt ! Konferanslarda ön sıralara oturmayın uyuyamazsınız ! Dünyanın en iyi şeyini sana atamak isterdim ama seni sana veremem oysa ! Acemi desinler korkak desinlerAma rahmetli demesinler ! Malın ucuzunu seç tamir ederken canın sıkılmasın ! İnsanlara katiyen güvenme sırlarını bir tavukla paylaş ! Sen bana baktın ben sana acilen beraber beş çocuğa bakıyoruz ! Kalbimi kırdın o bana dedemden hatıraydı ! Bana zayıfını söyle sana elimin ayarını söyleyeyim Zayıfsız Karne Duvaksız geline benzer Öğrencinin şanssızı sırtüstü düşse bile burnunu kırar Gül ü seven Gül ün abisine katlanır Atı alan ÜSKÜDAR A geçemezÇünkü köprüde beygir gişesi DEĞIL Deveye '' Neden boyun çarpık ?''demişlerMinibüsten yeni indim demiş Konuk Umduğunu değil yanında getirdiğini yer Okul bizim evimiz, o yüzden daha aşağıüstteki ediyoruz Öğrenciyi KRAL dairesine koymuşlar illa da tenefüs demiş Bir elin nesi var? ast oysa PARMAK ları Ağaç yaş ise yağmur yağmıştır Uyur gezerliğin çaresi bulunduBoşuna yürümeyelim Gönül Ferman dinlemiyorBaşka bir kaset takalım Moraliniz BOZUKsa son kullanım tarihinize BAKIN ! Aklınız bir karış havadayken paraşüte gerek DEĞIL gulen kiz