bilgiliadam
Yeni Üye
Facebook ve twitterda paylaşmak icin guzel sozler
Cok guzel sozler 2019
Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da Peki ya dost satan, oda mı ekmek parası?
Kucuk İskender
Gitmek sadece bir eylemdir, unutmak ise kocaman bir devrim
Nazım Hikmet
Sevmek sevdiğin kişiyle birlikte olmak değildir unutma Cunku aşk; onunla yaşamak değil onu yaşamaktır aslında
İnsan kendine rağmen adım atar; cesur olmanın anlamı budur
Osho
Seni oyle bir gormezden gelirim ki; her gun aynanın karşısına gecip, var olup olmadığını kontrol edersin
Uzulme; kaybettiğin her şey başka bir surette birgun mutlaka geri doner
Hz Mevlana
Yalnızlık; duşunduklerinizin kafanızın duvarlarına carpıp tekrar iceride kalmasıdır
Jean Paul Sartre
Her şeyini alabilirler ama hislerini asla Cunku hisler sadece seninle veda eder yaşama
Zata
Kula kulluk etme! Unutma ki sen de kulsun Ve kimseye gerektiğinden fazla onem verme! Yoksa unutulursun
Necip Fazıl Kısakurek
İcin yanarken uşumek, yureğin kan ağlarken gulmek, ozleyip de sevdiğini gorememek İşte aşk bu olsa gerek
Can Yucel
Gitmen gerektiğinde gitmezsen, gittiğinde gec kalmış olursun
Ne kadar bilirsen bil; soylediklerin karşınndakinin anladığı kadardır
Hz Mevlana
Aslında tek sorunumuz; henuz onunla tanışalı bir kac gun olmuşken ona seni seviyorum diyebiliyor olmamızdır
Bob Marley
Cok guzel sozler 2019
Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da Peki ya dost satan, oda mı ekmek parası?
Kucuk İskender
Gitmek sadece bir eylemdir, unutmak ise kocaman bir devrim
Nazım Hikmet
Sevmek sevdiğin kişiyle birlikte olmak değildir unutma Cunku aşk; onunla yaşamak değil onu yaşamaktır aslında
İnsan kendine rağmen adım atar; cesur olmanın anlamı budur
Osho
Seni oyle bir gormezden gelirim ki; her gun aynanın karşısına gecip, var olup olmadığını kontrol edersin
Uzulme; kaybettiğin her şey başka bir surette birgun mutlaka geri doner
Hz Mevlana
Yalnızlık; duşunduklerinizin kafanızın duvarlarına carpıp tekrar iceride kalmasıdır
Jean Paul Sartre
Her şeyini alabilirler ama hislerini asla Cunku hisler sadece seninle veda eder yaşama
Zata
Kula kulluk etme! Unutma ki sen de kulsun Ve kimseye gerektiğinden fazla onem verme! Yoksa unutulursun
Necip Fazıl Kısakurek
İcin yanarken uşumek, yureğin kan ağlarken gulmek, ozleyip de sevdiğini gorememek İşte aşk bu olsa gerek
Can Yucel
Gitmen gerektiğinde gitmezsen, gittiğinde gec kalmış olursun
Ne kadar bilirsen bil; soylediklerin karşınndakinin anladığı kadardır
Hz Mevlana
Aslında tek sorunumuz; henuz onunla tanışalı bir kac gun olmuşken ona seni seviyorum diyebiliyor olmamızdır
Bob Marley