B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Ara 2023 #1 Facebook ve twitterda paylaşmak icin guzel sozler Cok guzel sozler 2019 Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da Peki ya dost satan, oda mı ekmek parası? Kucuk İskender Gitmek sadece bir eylemdir, unutmak ise kocaman bir devrim Nazım Hikmet Sevmek sevdiğin kişiyle birlikte olmak değildir unutma Cunku aşk; onunla yaşamak değil onu yaşamaktır aslında İnsan kendine rağmen adım atar; cesur olmanın anlamı budur Osho Seni oyle bir gormezden gelirim ki; her gun aynanın karşısına gecip, var olup olmadığını kontrol edersin Uzulme; kaybettiğin her şey başka bir surette birgun mutlaka geri doner Hz Mevlana Yalnızlık; duşunduklerinizin kafanızın duvarlarına carpıp tekrar iceride kalmasıdır Jean Paul Sartre Her şeyini alabilirler ama hislerini asla Cunku hisler sadece seninle veda eder yaşama Zata Kula kulluk etme! Unutma ki sen de kulsun Ve kimseye gerektiğinden fazla onem verme! Yoksa unutulursun Necip Fazıl Kısakurek İcin yanarken uşumek, yureğin kan ağlarken gulmek, ozleyip de sevdiğini gorememek İşte aşk bu olsa gerek Can Yucel Gitmen gerektiğinde gitmezsen, gittiğinde gec kalmış olursun Ne kadar bilirsen bil; soylediklerin karşınndakinin anladığı kadardır Hz Mevlana Aslında tek sorunumuz; henuz onunla tanışalı bir kac gun olmuşken ona seni seviyorum diyebiliyor olmamızdır Bob Marley
Facebook ve twitterda paylaşmak icin guzel sozler Cok guzel sozler 2019 Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da Peki ya dost satan, oda mı ekmek parası? Kucuk İskender Gitmek sadece bir eylemdir, unutmak ise kocaman bir devrim Nazım Hikmet Sevmek sevdiğin kişiyle birlikte olmak değildir unutma Cunku aşk; onunla yaşamak değil onu yaşamaktır aslında İnsan kendine rağmen adım atar; cesur olmanın anlamı budur Osho Seni oyle bir gormezden gelirim ki; her gun aynanın karşısına gecip, var olup olmadığını kontrol edersin Uzulme; kaybettiğin her şey başka bir surette birgun mutlaka geri doner Hz Mevlana Yalnızlık; duşunduklerinizin kafanızın duvarlarına carpıp tekrar iceride kalmasıdır Jean Paul Sartre Her şeyini alabilirler ama hislerini asla Cunku hisler sadece seninle veda eder yaşama Zata Kula kulluk etme! Unutma ki sen de kulsun Ve kimseye gerektiğinden fazla onem verme! Yoksa unutulursun Necip Fazıl Kısakurek İcin yanarken uşumek, yureğin kan ağlarken gulmek, ozleyip de sevdiğini gorememek İşte aşk bu olsa gerek Can Yucel Gitmen gerektiğinde gitmezsen, gittiğinde gec kalmış olursun Ne kadar bilirsen bil; soylediklerin karşınndakinin anladığı kadardır Hz Mevlana Aslında tek sorunumuz; henuz onunla tanışalı bir kac gun olmuşken ona seni seviyorum diyebiliyor olmamızdır Bob Marley