bilgiliadam
Yeni Üye
birbirinden komik cep mesajları gülünç cep mesajları en komik cep mesajları mesajlar 2010 en mesajlar 2010 bATARYASI ZAYIF RUYALARIMIZA SEBEKE HATASI SEBEBIYLE BiR SURE ULASILAMADI SiMDi iSE FULL CEKEN HATTIMLA SENiNLEYiM » SADECE SENi OZLEDiGiMi SOYLEMEK iSTEDiM; DAHASI SIMSIKI SARILMAK; FAKAT SADECE TELEFONUMUN TUSLARINA SIKI BASABiLiYORUM SU ANDA COK OZLEDiM SENi! » HAYAT BATTANiYE GiBiDiR; YUKARI CEKERSiN BACAK PARMAKLARIN ISYAN EDER,ASAGI CEKERSiN AYAKLARIN TiTRERBENDEN SANA ÖĞÜT; DiZLERiNi KARNINA CEK DE KUYTU UYU » KiMiSi VARDIR GUZEL VE AKILLI, KiMiSi VARDIR SICACIK VE SEFKATLi, KiMiSi VARDIR SADIK VE MANTIKLI; KiMiSi DE TUM BUNLARIN BiLESKESi; TIPKI SENiN GiBi! » ALLAHIM BU NE GUZELLiK, BU NE ENDAM! BU NE iSVE, BU NE EDA; BiR iCiM SU! SEKERiM BENDEN COK BAHSETTiM SENDEN NABER? » SEVGiLiM SENi TV KUMANDASINDAN, FUTBOL TOPUNDAN, PAZAR GAZETESiNDEN COK DAHA ARTI SEVDiGiMi SOYLEMiS MiYDiM?birbirindenkomikcepmesajlari5c554ef549eefalt Stick Out Tongue » BU MESAJ OZEL Bi FREKANSLA GONDERiLMiSTiR ZEKiLERDE HAFIZA KAYBI, APTALLARDA KISA SURELi AKIL, MESAJI OKUYANLARDA DA BiR ANLIK GULUMSEME YAPAR » Öbür Dünya yaz 2222'ye yolla! öbür dünya soruları cebine gelsin soruları içten yanıtla ardındaki 5 zaman namaz kıl cennete dışarı giden birincil 5000 kişi arasına gir GÖTÜ KURTAR » Oruç yaz 2222'ye yolla! orucu sizin yerinize biz tutalım » Zeka yaz 3131'ye yolla, ne değin zeki olduğun cebine gelsin » Niye o kadar aptal aptal bakıyorsun? Benim ben, cep telefonun cebinde durmak boğucu ve karanlıktı BENİ çIKARDIğIN IçIN TEşEKKuR EDERiM » Biliyor musun, az önce ne olduğunu mükemmel biliyorum ben Ne mi oldu? Telefonuna bu mesaj geldi » BEN SENI BIR ZAMANLAR ESSEK GIBI SEVMISTIM AMA SENDE BENIM ASKIMI INEK GIBI TEPMISTIN » DUN SENI COK BEKLEDIK GELSEYDIN TOPLU FOTOĞRAF CEKTIRECEKTIK SEN GELMEYINCE TOPSUZ CEKTIRMEK ZORUNDA KALDIK » BIR GUN OLECEKSIN DAHA SONRA OT OLACAKIN VE BIR OKUZ GELIP SENI YIYECEK SONRA MICACAK SONRADAN BEN SANA BAKIP HIC DEGISMEMISSIN DIYECEGIM » BIR ZENCININ KOLUNA DUSEN KARINCA NE DER? YANIT: YAZIK! YENIDEN KARAKOLA DUSTUM » Abi bir kız gördüm bankada yanakları, pamukbankdudakları, şekerbank arkası, işbank önü, garantibank,, kutsal kız yok ticaretbank karar verdim yatırım yapcaz