Arkadaşlar Lise 1 e Gidiyorum Anadolu ÖğrencisiimIDönem bitti ve bu zamana kadar olan aklıma gelenleri anlatıcam
Ilk Gün Bi Müsabaka fln Yaptk 4Lü Gruptuk Grubumda bir Kız var adı x1 diyelim
Ilk başlarda ona yaktımHoşlanıyodum O Öyle pozitif konusmayınca bıraktım ve Fiilen hoşlanmamaya Başladm
2 Ay Sonra x2 Adında bir kız ile böle arada konusuyoruzMuhabbet edioduk Dostça ydikBen Kimseden Hoşlanmıyorum tabiBi qün Saçlarımı Kestirdim okula geldim Berber cok fena bi traş yapmıştı Hiç unutmam gerçekte kötüydü Arkadaşlar Saolsun onlarda bunu söledi neyse sıradan Çktık sınıfa gidiyoruz Sınıfta beklerken öğretmen geldi 1015 dK Sonradan öğretmen müdüre dek indi Kız Aleyhinde sırada oturuodu 1 Metre fln fark vardı arada Sonra Saçların güzel olmuş dedi Saol dedim Sustum
15 Gün Sonradan fln x2 bnle ugrasiordu Kafama fln vuruodu bende ellerini tutuodum Şakasına kızıodum fln Sonradan Foto fln çekinirken Her Zaman Benle benzer fotoda çekinirBi Arada Ben Otururken Sıraya Önnüne qeldi Bana bi Baktı Öyle bir Gülümsediki bened Gülümsedim o gülümsemesi Hayatımdaki en iyi olaydı nerdyseOna o kadar aşık oldumki Ölsemde unutmam Aslında seviyorum Arada Markete fln gideriz (Kantin iyi deil ) Arada arkadaşını alır bnde alırım gideriz arada bana poğaca fln al derArkadaşdık ansızın aşık oldm ama onu bilmiyorum ne hissediyorGerçekten seviyorum Ne yapcamı bilmiyorum