Son Konu

Biz Ayrılmayız Sevgilim

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Biz Ayrılmayız Sevgilim Ayrılmalıyız bundan böyle haşmet Olur Ne yani hiç itiraz etmicen mi Yooo Öküzsün haşmet öküz Sen de böyle numaraları yiyeceğimi düşünecek değin salak Ayrılmalıyız artık hamit Peki ama çocuk bende kalcak Ne çocuğu hamit bizim çocuğumuz yokki Peki sen o kadar diyorsan Ayrılmalıyız bundan böyle rıza Hoş şarkıdır bu Yokkk fiilen ayrılmalıyız güftesiz olanından Neden böyle iyiydik Bundan sonradan bir bir iyi olacağız kapiş Ayrılmalıyız bundan böyle Banane banane Çocuklaşma Ühühühü Allahım ya yeterki sus gitmiyom bi yere Ayrılmalıyız artık Nedenki biz hala çok aşığız Walla yeni trend böyleymiş ajjkım Neymiş yani Eskiye bye bye yeniye hayhay Ayrılmalıyız artık hasan Kır dizini otur o kadar basit mı ayrılmak Peki… Ayrılmalıyız artık Hayır bırakmam seni Allahım bıraksana kolumu ragıp Hayır hayır bırakmam Şu türk filmlerine olan merakın yüzünden kolumdan olcam ragıp Gitme Nalan Bir durak daha sonra incem ragıp tren hızlanıyooo bırakkkkkk (Ulan bir daha türk filmlerindeki ayrılık sahnelerini canlandıralım derse uçağa bincem bakalım o süre ne yapacak kolumu morarttı eşşek) Ayrılmalıyız musa Böyle iyiydik güzelim Bana güzelim deme Peki demem hayatım Bak bide hayatım diyo öyle yalandan sonradan nasıl bakıyorsun yüzüme Onların tümü rengarek pembe beyaz yalanlardı aşkım Ben rek körüyüm musa Kayda Değer yok ben seni bu halinlede seviyorum renk körüsün diye ayrılacak değiliz herhalde Selamün kavlen Mutluluğumuz içinmi dua ediyon bitanem Hayır gebermen için musa geber musa geber Ayrılmalıyız artıkın Döncem ben sana Ne dönüyon len ayrıldık diyom Oha falan oldum yani Git başka yerde ol , bitti herşey Döncem ben sana Bak hala döncem diyo ben seni bir döndürcem fakat annene eyvah bi oğlu var ondan olmasın Nasıl yani darling Go home cenk go home Ayrılmalıyız aşkım Diyosuuun Demiim mi Deme Peki aşkım bizayrilmayizsevgilim5c563dd8bbd9fgifalt :A :A :Ayrılmalıyız artık :Ben bilmem beyim bilir :Benden diğer beyin mi var senin : Söylemem beyim kızar Aloooo şebnem efendim Ayrılmalıyız bundan böyle Ne o eski sevgilinden yeniden ayrıl kampanyasımı var Nasıl yani Geçen hafta sen pislik bir domuzsun deyip suratına telefon kapamıştım ya Çağırmak o kadar bitti herşey Biten birşeyi yeniden bitirmekte ilgi çekici bir olgu yan sana basit gelsin  

Üst Alt