San Diego Comic-Con'da Marvel Stüdyoları gövde gösterisi yapmıştı. Dördüncü aşama sinemalarının yanı sıra Disney+ serileri de artık resmi bir biçimde gün yüzüne çıkmıştı. SDCC'de açıklığa kavuşturulan sinemalardan bir tanesi de Black Widow sinemasıydı, sinemanın baş kötüsünün Taskmaster olduğunu da öğrenmiştik. Görünüşe nazaran Comic-Con sırasında çok daha ziyade şey açığa çıkmış.
Özgün Avengers ekibinden Black Widow ve Hawkeye dışında tüm karakterlerin solo sinemaları var. Black Widow sineması 2020 yılında geliyor, Hawkeye içinde bir Disney+ serisi yolda. Black Widow sinemasından birinci fragman SDCC'de gösterildi, doğal biz bunu göremedik. Lakin fragmanın bir kısmı internete sızdırıldı. Doğal manzara ve ses hayli istenilmeyen. Sızdırılan imajlara buradan ulaşabilirsiniz lakin bu tweet her an silinebilir.
Sızdırılan imajların içeriği şu halde, "Video, Black Widow'un Avengers: Endgame sırasındaki arşiv imgeleriyle başlıyor ve Natasha'nın sinema sırasında yaptığı o meşhur konuşmayı duyuyoruz. 'Ben hiçbir şeyim olmamasına alışmıştım. Sonrasında bu işe sahip oldum, bu aileye... Bunlar sayesinde artık daha düzgünüm, ancak ben de yanlışlar yaptım ve geri dönemem' Sonrasında devreye Tony Stark giriyor ve şöyle diyor 'Çifte ajanlık işi çetin olsa gerek?' 'Senin için geliyorlar' " medyanın bundan sonraki kısmında Marvel Stüdyoları logosu önümüze çıkıyor ve bir kentin uzaktan imgesini görüyoruz. Bu kent Budapeşte.
Budapeşte metninin akabinde tanımadığımız bir bayan 'Senin dışarıda bir mahalde olduğunu biliyorum' diyor ve Natasha'nın ağzından 'Benim dışarıda olduğumu bildiğini, biliyorum' cümlesini duyuyoruz. Tansiyon müziği başlıyor ve şu repliği duyuyoruz "Artık yetişkinler üzere mi konuşacağız?" Bundan sonraki diyaloglar biraz daha kaotik ve sanırım Rusça. Bu diyalogların akabinde bir hengame sahnesinin seslerini duyuyoruz bu sırada Natasha birisine "sakin ol" diyor. Burada bir arbede sahnesinin olduğu belirli. Arbede sona erdiği hengam Natasha'dan bir cümle daha duyuyoruz, "Seni görmek de şık, kardeşim."
Artık işin içine Yelena da girmiş durumda. Görüntü çok net olmadığı için konuşmalar sayesinde bunları çıkartabiliyoruz. Natasha, belirli ki kardeşine dönüp "Yelena, Budapeşte'ye gelmek zorundaydın değil mi?!" diyor. Burada bir evvelki hengamenin Florence Pugh'ın canlandıracağı Yelena Bolova ile Natasha arasında geçtiğini anlıyoruz. Sonrasında sahne tekrar kaotik bir hal alıyor ve Scarlett Johansson'un sesini duyuyoruz.
"Benim çok hususî yeteneklerim var ama defterimde bir al var, bunu silmek istiyorum." Natasha'dan bu cümleyi duyduktan sonra bir hengame sahnesi daha önümüze geliyor ve logoyu görüyoruz. Fragmanı izleyen kalabalığın yansısına bakacak olursak fragmanın bu noktasında Taskmaster işin içine giriyor.
- Black Widow Sinemasından Birinci Detaylar Paylaşıldı
- MCU'nun 4. Aşamasında İzleyeceğimiz Imalatların Tarihleri Aşikâr Oldu