bilgiliadam
Yeni Üye
en guzel Bomba Mesajlar 2019
2019 Bomba sozler kısa
Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım
Gunlerim aglak Sabrin Sonu Selamete varsada faydasi yok
Gercek buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım İster siler gidersin, ister kalır omur boyu seversin
Bir Gun kucuk bir kus ucmak istermis annesi yaninda olmadıgı bir vakit Ativermis kendini yuksekten asagiya tam yere duserken
Gideceğin yere beni de gotur sewgili sorana başımın belası dersin
Aşk : cennetle cehennem arsı işleyen trende mevsimlik bir bilet
Ya Sen Gidipte Uzaklara Bensizliğe AlışırsanYa Sen Sevgilim Ummadığım Kadar Beni Cabuk Unutursan
Ya$amak hic Bu KaDaR ağıR geLmemişti
Yerin kulağı varbenimde kulağım var ben yer miyim hayır yemeeem!
BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA
Yok, Bu Kez Bakmayacağım, Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Soyle Ve Git Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Icin Git
Bir papatya istiyorum, seviyormu sevmiyormu demek icin, sevmiyor cikacaksa yapraklari hic bitmesin
Bu kader seni benden aldı seni benden caldı birkere sevdim hayatta oda seninle bitti artık elveda aşklara elveda yıllara
Sende bir Gun bulacaksinAdimi cok anacaksinHazin bir Ask diye yanacaksin
Aşk Kalbimi Yakan Bir Volkan Gibidir En Sevdigim Tatlı kazandibidir
Vazgececeksinki Vazgecilmez Olasın
Bir ipte bin cambaz oynardeliler akil satar
YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım
Herşey Biter, Su Taşı, Guneş Suyu, Zaman Guneşi, Aşk Zamanı, Soz Aşkı, Ben Sozu
bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak
icimi kanatan ozlemlerle yaslanıp sonra da sessizce gitmeliyim bu dunyadan
ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hic bir değerim yokmuşağırıma gitti sevdiğim,beni hic tanımamışsın
Olum Bile Sıcak Gelir insana Cehenneme Gidecegini Bildikten Sonra(#) |Bir İntihar Gibi Puşt Olunca Sevdalar !
Git zaten bana bir elvedayı cok gorenin arkasından dur diyemem
Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak
Vay be !!! İcimizdeki cocuk da gayrı meşru cıktı
Bir destan yazar gibi durmadan gunduz gece ben hep seni yazmışım yureğime gizlice
2019 Bomba sozler kısa
Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım
Gunlerim aglak Sabrin Sonu Selamete varsada faydasi yok
Gercek buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım İster siler gidersin, ister kalır omur boyu seversin
Bir Gun kucuk bir kus ucmak istermis annesi yaninda olmadıgı bir vakit Ativermis kendini yuksekten asagiya tam yere duserken
Gideceğin yere beni de gotur sewgili sorana başımın belası dersin
Aşk : cennetle cehennem arsı işleyen trende mevsimlik bir bilet
Ya Sen Gidipte Uzaklara Bensizliğe AlışırsanYa Sen Sevgilim Ummadığım Kadar Beni Cabuk Unutursan
Ya$amak hic Bu KaDaR ağıR geLmemişti
Yerin kulağı varbenimde kulağım var ben yer miyim hayır yemeeem!
BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA
Yok, Bu Kez Bakmayacağım, Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Soyle Ve Git Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Icin Git
Bir papatya istiyorum, seviyormu sevmiyormu demek icin, sevmiyor cikacaksa yapraklari hic bitmesin
Bu kader seni benden aldı seni benden caldı birkere sevdim hayatta oda seninle bitti artık elveda aşklara elveda yıllara
Sende bir Gun bulacaksinAdimi cok anacaksinHazin bir Ask diye yanacaksin
Aşk Kalbimi Yakan Bir Volkan Gibidir En Sevdigim Tatlı kazandibidir
Vazgececeksinki Vazgecilmez Olasın
Bir ipte bin cambaz oynardeliler akil satar
YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım
Herşey Biter, Su Taşı, Guneş Suyu, Zaman Guneşi, Aşk Zamanı, Soz Aşkı, Ben Sozu
bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak
icimi kanatan ozlemlerle yaslanıp sonra da sessizce gitmeliyim bu dunyadan
ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hic bir değerim yokmuşağırıma gitti sevdiğim,beni hic tanımamışsın
Olum Bile Sıcak Gelir insana Cehenneme Gidecegini Bildikten Sonra(#) |Bir İntihar Gibi Puşt Olunca Sevdalar !
Git zaten bana bir elvedayı cok gorenin arkasından dur diyemem
Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak
Vay be !!! İcimizdeki cocuk da gayrı meşru cıktı
Bir destan yazar gibi durmadan gunduz gece ben hep seni yazmışım yureğime gizlice