Brandon Maxwell, sahne ardında her zamankinden daha meşguldü zira iki şapka takıyordu: dizayncı ve stilist. “Otantik hissettiren bir şey yapmak istedim. Başladığımda moda eğitimi alma konusunda inançsızdım, bu yüzden daha önemli olmam gerektiğini hissettim. Fakat ben o kadar önemli bir insan değilim. Pandemi sırasında, bir daha fırsatım olursa, kendim üzere yapmak istediğime karar verdim.” dedi.
Birinci bakışta, bu defile sahiden farklıydı. Maxwell podyumda bulunduğu beş yıl boyunca baskıdan hoşlanmadı. Lakin açılış görünümünde ceketin altından bakan, yalnızca rastgele bir baskıda değil dönen bir psychedelic baskılı bir elbise vardı. İkinci görünüme bakalım; bir illüstrasyonun yer aldığı bir sweatshirt'ü içeriyordu.
Parlak ayrıntılar, pastel baskılar, renkli desenler, jakarlı kumaşlar ve uçuk renkler Maxwell podyumunu ele geçirmişti. Uzun pileli etekler, bedene oturan elbiseler, spor ceketler, düşük bel pantolonlar ve bir çok ayrıntı göze çarpıyordu.
Koleksiyon %100 kırmızı halı kıyafeti içermiyordu. Pandemi öncesi olduğu kadar gala kıyafetlerine gereksinim yoktu. Bunun yerine, önümüzdeki baharda dışarıda geçireceği bir akşam için büstiyer, kalçaya oturan saten eşofman altı ve blazer ceketin görünümü hazırlamıştı. Gigi Hadid, görünümün bir versiyonunu, bulanık gri ve beyaz bir kadroyla sundu. Pistin sonunda küçük bir dönüş yaptı, çok eski bir hareket… Final için modeller gülümseyerek kol kola yürüdüler. Güvensizlik ve ciddiyet ile aşağı; özgünlük ve gülümseme ile yukarı!