Son Konu

Brokoli corbasi tarifi (Resimli)

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Brokoli corbasi tarifi (Resimli) brokoli corbasi tarifi brokoli corbasi nasil yapilir resimli brokoli corbasi tarifi brokoli corbasi tarifi nasil konulari burada melekler Sevgili , Uzun zamandir yapmak istedigim ama bir turlu yiğitlik edemedigim brokoli corbasi tarifimi en sonunda yaptimbrokolicorbasitarifiresimli5c4f1b22c2ce0alt :D Big Grin :D Brokoliyi normalde haslayip limonlayip yemesine bayilirim, birazcık iddiali bir tadi oldugundan herkes kolay basit sevmeyebiliyor brokoliyiFakat brokolinin faydalari saymakla bitmiyor, bu yuzden belli ozellikle gebe olan bayanlarin haftada iki kez tuketmesi gereken bir sebze, ayni zamanda kalorisi sifir oldugundan perhiz yapanlar icinde haslamasi bulunmaz bir nimetbrokolicorbasitarifiresimli5c4f1b22c2ce0alt :D Big Grin :D Brokoli corbasi tarifini cok kere duymustum cümbür cemaat farkli farkli yapiyordu, fakat ben defalarca yapmakta kararsiz kaliyordum acaba nasil olur diye, en sonunda denemeye karar verdim ben evde olan malzemelerle butun brokoli corba tariflerininden bir birleşim cikararak kendime yeni bir betimleme olusturdum ve ortaya muhtesem bir sonuc cikti, bugune kadar bosuna beklemisimbrokolicorbasitarifiresimli5c4f1b22c2ce0alt :D Big Grin :D Ozellikle tatlimsi lezzetleri sevenler icin mukemmel bir corba deneyin derimbrokolicorbasitarifiresimli5c4f1b22c2ce0alt 1548688158 1548688158 brokolicorbasitarifiresimli5c4f1b23e53d8brokolicorbasitarifiresimli5c4f1b23e53d8 brokolicorbasitarifiresimli5c4f1b23e53d8 MALZEMELER 1 ADET BROKOLI 1 ADET PATATES 1 ADET HAVUC 1 ADET SOGAN 1 KADEH SUT 2 KASIK UN 2 KASIK SIVI YAG VE MARGARIN 1 TATLI KASIGI TUZLU TARIFI Brokolimizin yalnızca cicek kisimlarini keserek guzelce yikiyoruz, sonra corbabimizi yapacagimiz tencereye aliyoruz ve uzerini gececek dek suyla kaynatmaya basliyoruz, icerisine dogranmis havucumuzu dogranmis patatesimizi birkac parcaya ayirdigimiz soganimizida atip butun malzemeler tamamen yumusayincaya değin kaynatiyoruz, malzemeler pistikten sonra, tenceremizi ocaktan alip blendir yardimiyla pure haline getiriyoruz, tum malzemeler en ince ayrıntısına kadar ezilip pure haline geldikten sonra tenceremizi yeniden ocaga aliyoruz, ve yavas yavas bir kadeh sutumuzu ve ekleyerek 5 dakika daha kaynatiyoruz, ( bu asamada eger koyu olursa kaynamis su ilave edebilirsiniz) corbamiz pistikten sonradan tuzunuda ek edip servis yapabilirsiniz melekler, hepinize sıhhat olsunnnnnnnnnnnnbrokolicorbasitarifiresimli5c4f1b22c2ce0alt :D Big Grin :D id 1548688158 1548688158 brokolicorbasitarifiresimli5c4f1b24255ecbrokolicorbasitarifiresimli5c4f1b24255ec brokolicorbasitarifiresimli5c4f1b24255ec  

Üst Alt