arkadaslar benim cok sevdigim bir kız var kıza cok solemeyi dusunuyorum fakat cokta korkuyorum cunku biliyorumki bir daha benimle konusmayacak ve ben bunalıma girecem zaten kotu hissediyorum kendimi dahada kotu olmak istemiyorumaslında kızla aramız iyi sayılır surekli konusuyoruz msnde sürekli övgü ustune övgü ediyorum onu sevdigimi falan soyluyorum onunda tabi hosuna gidiyor boyle konusmalarım zaten kimin hosuna gitmezki birtek ona boyle davranıyorum okulda falan böylece kimseyle cana yakın degilimdir oysa buna karsı cok farklıyım acaba benim onu sevdigimi anlıyormudur ve birde bana hoslandıgı cocugu falan anlatıyor simdi sorum su bu kız beni arkadası olarak gordugundenmi boyle yapıyor yahut onu sevdigimi anladı boyle harekete gecirmek icin falanmı kıskandırmak icinmi yapıyoranlamaması icin azıcık zekasının geri olması gerekir cunku inanınki cogu kisiye soguk davranan bir insan size bu kadar sıcak davransa siz biseyler anlamazmısınız neden bitek bana boyle davranıyor diye dusunmezmisiniz?