evet başlıkta da belirttiğim gibi benim bir kuruntumsa çok üzülücem ve bütün kızlardan nefret edicem17 yaşındayım ve bir şeyi anlamıyorum o şey de ; 2 tane kız da rastladımbu iki kız da ilk olarak bana karşısında cana yakın oldular ilgili oldular fakat sonradan birden ilgileniri kestiler hatta benle nerdeyse hiç konuşmuyorlar bu 2 kız da farklı kızlar biri siteden biri de servisdensitede oysa kız benle konuşurken benim yüzüme bakamıyodu hatta kuzenim falan senden hoşlanıyo bu kız demişti fakat kız nedense birden ilgisini falan kesti ve hiç konuşmamaya başladı( 1 aydır böyle )
serviste ancak kız da servise ilk geldiği gün benim yanıma oturdu sonradan serviste tek başıan otururken hemen yanıma gelirdi daha sonra mesala iki kişilk koltukta iki kişi oturuyoz tekrar gelirdi otururdu ama nedense bu kız da benle hiç konuşmamaya başladı( takriben 2 haftadır )ben de hiç konuşmuyorum bu kızlarla ama bu hareketlerini ilk fark ettiğim de bu hareketlere başladıkların da kendim 12 kere konu açtım anında kestirip atmadım yanilakin baktım yeniden konuşmuyorlarbu birincil başta alaka gösterip daha sonra böyle birdenbire kesmek ne anlayış geliyo ? ben de kızlar benle konuşurken somurtup oturmuyorum bende konusuyorum bende konu açıyorum falanumarım iyi bişidir fena bişise saten kendimi çirkin hissediyorum bu yaşıma dek hiç sevgilim olmadı tüm kızlardan nefret edilen şey edicem ve % 0 bi özgüven olucak kızlar konusundaokuyan herkese teşekkürleryorum yazanlar bi de kızların hareketlerinin ne kavrama geldiğini de yazabilirlerse sevinirim hiç bi kızla çıkmadım hiç tecrübem yok ve çok safım bu konularda