Bu nickler öbür nickler hiç kullanılmamış nickler kullanılmamış nickler (•ิ•ิ ௫ ♥♥ Turk bayragi |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| (¸'´(¸•'´* ♥ * ICODE'•¸)ICODE'ICODE) NiSaN YaĞmUrU (ICODE'¸(ICODE'•¸* ♥ * ¸•'´)¸'´) ◄███▓▒░░kaPaDıoKyALı Deİlİz NEVŞEHİRLİYİZ ░░▒▓███► ҳ̸Ҳ●●•٠ Asi ٠•●●ҳ̸Ҳ (¯ICODE•¸¸¤¨♥¨¤ SeNi SeViYoRUm GıCıK ŞeY¤¨♥¨¤¸¸•´¯) ¤¨♥¨¤…::bunicklerfarklinickler5c5831e22a160gifalt :A :A :Asİ GuSeL:::… ¤¨♥¨¤ ๏●◊º°‘¨ஐ๑¤ۣۜ¤ஐ๑ ¸ǺگҚιм گẽήί گẽυίγσґựм๑ ¤ۣۜ¤ ¨‘°º◊●๏!: ¨‘°º + GECELERİN PRENSESݨ+ º°‘¨¨‘°º ((¯ICODE»«¦¤¦ Şэήї Şэυїץδяύм Ąşқїм ¦¤¦»«´¯)) ҳҲҳѕαℓℓαѕαм єℓιмι вυℓυяυм єℓℓιѕιηι вαηα євєη вιℓє нαѕтα ѕєη ∂υѕυη gєяιѕιηι ҳҲҳ bEnimGöZüMdEkiya$£aRiNan£AmiSENSIN (BITANEM) ˙·٠•●₪ *´ βεъіQICODE₪●•٠·˙ »»•(¯ICODE•Aİ& GÜZEL•´¯)•«« » » S 3 N 3 B 3 N « « »(¯ICODE••»•× ÊïÑ B£ïÇk îñ DëîÑë ÅúGéÑ µñ? íCh Håbê KéîÑë ÇhåñÇè MëH®×•«••´¯)« ??(L)¥S¥ãRãMãZtãtLiCã?iS¥(L) ?? Gerçi ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını Sırf ayakLarına batmasın diye Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın Önceden sen gidince ardıma bakar aglardım derhal ardıma bile bakamam önceden senin için dünyalrı yakardım şu anda şefersizim bir anlayışlı olmak bile cakmam Kimine kadar kralız, Kimine tarafından yalan,Cümbür Cemaat gizli olsun biz adam gibi ADAMIZ Acımı kalbime gömerim yeniden kazımam seni bir kalemde silerim bir daha yazmam!!! AYYAŞA SORMUŞLAR NIÇIN İÇKİYİ BIRAKTIN DİYEDEMİŞ SEREFİNE İÇİLECEK AŞK DEĞIL SATILMIŞ BTÜN SEWGİLER yasamak direnmektir *ηє уαяıηℓαя вιяşєу вєкℓєя вєη∂єη…ηє ∂є вєη вιяşєу вєкℓєяιм уαяιηℓαя∂αη** ! ♥ ♥ ♥Ve bil uzakta bi melek sana daima dua edicekUmutsuz çaresiz attılar beni, Renksiz güneşe Rengi yoktu ölümün! Sonu yoktu bugünün мєçнυL вiя ѕσкαğıη кöşєѕiη∂є вєкLiуσяυм уüяєğiмiη кıуıѕıη∂α вiя υçυяυм вυяαLαя∂αη giтмєк iѕтiуσяυм єLiм∂є ѕigαяαм gözLєяiм уσяgυη ufak bir sevgi kırıntısıydı aradığım ama sensiz yasamaktansa ölürüm daha iyi ben artik o eski ben degilim ben biraktigin yerdeyim ve biraktigin gibiyim mutsuz ve umutsuz biktim artik bu oyunlardan her gelen beni sirtimdan vurup gidiyor sarildigim yilanmis inandigim yalanmish senin bir adin yalanci bir adin alcak TanımLanmaya İhtiyacım Var Küçükken qamSeLerim wardı,Büyüdükçe hüzne sattım hepsini KALSayDIn YOKluĞunLA Değil OLmaZdI bU Şehir HaNGi Kıyıya SıGıNSam ÖLüRüm, HoSCaKaL GüZCiCeGiM, KaLbiMiN SaRSıK yaNı Göz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten,Affet senden habersiz aldığım her nefesten al vur beni vur yere, hadi git yar ol ellere, bu vedalar kendine, ne kalır bakalım, ne kalır geride? sadece son biR kere daha yaLan söyLe ßu gece canım yanlız kalmak istiyor herkesden uzakta , herşeyden gözden uzak! Yerine Getirmek istedikLerim,YapacakLarımLa ßeraßeR intihaR edmişti ve KatLanamamışdı Yüreğim su acıYa! Sevemedim Ben Bu Hayatı, Sevemedim başından Yaşamadım İnadımdan Bu RüZGaRa DaYaNaBiLMeK iÇiN KaYa Mı oLMaLıYıM? Bi Nokta Kurmak Lüzumlu En Güzeli Çevrimdışı Hâÿât rê$ïm£êñêñ ßï ßöŞ tµâ£ dµvârdâ ör$êñ ötê$ï $êñ$ïñ ê$êrïñïñ ßµ ßï rê$ïm kâ£êm£êrïmdï hï$£êrïm yaşam bırak peşimi Hasretinden Prangalar Eskittim Her Hakkım Saklıdır® | l | l l l l l | l l l | | l l | l ² ¹ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ² ¹ ³ ¹ ³ яσ¢кιρѕιz Gittin Unutulanların arasına katılmalıydım Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim Yapamadım TıKLıM TıKLıM YaLNıZıM We AwAzıM ÇıKTıĞı Kadar SuSuYoRuMm gün olur yağmurlar düşer gözlerinden güneşe içten bak o zman mutluluğun resmini göreceksin küçük dostluklar ararken minik dostlar buldum! SuS prenSeS kOnu$ma emri GeLene değin kaLßinden! kuS prenSeS iÇindeki tüm kini en içten! Tut prenSeS Sapı yokSada dü$sel diLinden! Yut prenSeS GünahLarı ßir $ey GeLmeS eLinden!! уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι вєкℓιуσя кє∂єяℓєяуιηє gє¢єм нüzüη кσкυуσя SimSiyah g€c€nin KoYnUnDaYıM yApAyANLız uZaKLaRda ßiR Y€RL€RD€ güNe$ DoĞuYoR кєη∂ιмє ηαѕιнαт: ηє єкѕιк ηє ∂є ƒαzℓαѕıηı αяα ∂σѕтℓυктα νє ѕєηι üzєηℓє αѕℓα υğяαşмα ! dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler bilmezki dışarı giden sevgililer geri dönmeyecekler bni sevmezsen yağmurları sev bulutlar ağlasın senin olan herşeyi sensizliği bile seni hatırlattığı için seviyorum kurtlukta yeri düşeni yemek kanundur erkek olsam yıkarım dünyayı başlarına kız olduğum için yıktılar dünyayı başıma varmı hiç kullanılmamış sıfır bi yürek