Merak ettiğiniz 'Ünlülerin güncel Instagram paylaşımları neler? Bugün hangi ünlü Instagram'da hangi paylaşımı yaptı?' üzere sorularınızın karşılığı burada!
Geçen sene bu vakitlerdi; tekrar yeni yıla birkaç gün kala; Selim dedi ki 2022 ‘ye girerken, bu masaya dört kişi oturalım karıcığım”… Zeynep bir buçuk yaşında; pandeminin ortasındayız! Sahneyi özlemişim; cebimde hazır nazır müziklerim çıkaramamışım… Dedim yok! Hele bi pandemi bitsin; hele bi geçsin bugünler… Kaldı o denli konu … Hatta biraz da küstü bana Selim…Sonra bir gün baktık ki dünyanın en tatlı süprizi! Bir de oğlumuz oluyor… Bıraktım tüm tasaları; şöhreti kimliği…O “an” ne olmak istiyorsam onu seçtim… Ve oğlumuz geldi… Gözümde büyüttüğüm her şeyi o denli de kolay hallettim ki! Ben nasıl olsa her şeye yeterdim ve o denli memnundum çünkü! Demem o ki; biz bugün bu sofrada 4 bireyiz; sağlıklıyız; huzurluyuz ve şükür doluyuz!… Hepimizden hepinize şimdiden uygun seneler! Aşkla; sevgiyle; kocaman öpücüklerle!!! #2022 @selimselimoglu
Çocuklu ve evli iki ülke ortasındaki doküman farklılıklarından ötürü orada mı olsun burada mı, yazın mı olsun kışın mı, yok çocuklar doğuyor bir bekleyelim diye diye on sene geçmiş. Her yılki Christmas ve doğum günüm kombosuna bir de resmi nikahımızı ekleyelim artık dedik Velhasıl biz evlendik Seni seviyorum Bettina Kuperman Akgül. Artık resmi olarak Sivas ve Angaralısın 26.12.2021... Şahitlerimiz Özgür Can Öney, Alper Akgül ve Bodrum Belediye'sine teşekkürlerimizle
Tek kareyle bu yılı özetliyorum 34 yıllık ömrümün açık orta en hoş yılını geçirdim. Gram pişmanlığım yok. Rock star üzere yaşadım, köpekler üzere çalıştım. Asosyalliğimi yendim ve hayatıma eksiksiz beşerler kattım. Kahkaha atmaktan sesimi kaybettim. Aşık oldum. Uzunluk boy kazıklar yedim. Hazmettim. Affettim. Kuralları deldim, kurallar beni deldi. Dans ettim. Aç kaldım. İt üzere yedim. Sarhoş oldum. Lakin en uygun yaptığım şey tekrar sevmek oldu. Çok seviyorum aldığım her nefesi! 2022, gel aşkım! GEL!
Yılın en sevdiğim ayı nasıl geçti anlamadım..İçimde çokça heyecan, umut ve merak ile çok farklı uğurluyorum bu yılı..Lakin;Hepimizin dileği tıpkı.Sıhhatle gel 2022.Aydınlık, umutlu, keyifli bir yıl hayaliyle hoşçakal 2021.
Yeni yıldan beklentim çok yok. İki oyunum da sağ salim çıksın kendi hudutlarımı ne kadar genişlettiğimi herkes görsün istiyorum. İlkokulda müsamereye çıkmadan evvelki tatlı heyecanım üzere, alkışlanmak “Ne orta bunları yaptın, yahu nasıl bu aksanı çıkardın, nasıl bu türlü bir takım oluşturdun” desinler istiyorum. Biraz övülmek ve bayan olarak gururla Ben Yaptım, Biz yaptık bak koca bir takımla bu kadar keyifli yaptık, demek istiyorum.İnsanın hayatından dünyevi aşkın gittiğinde ne kadar kocaman bir vakit kaldığını bunu da üretime aktardığında pek ala her şeyi yapabileceğini gördüm. Birinci aşık olduğumdaki üzere dayanılmaz bir heyecanla etrafta dolandıkça bu ışığa insanların çekildiğini, karşıma birinci çıkana Hayır dediğimde insanları abartmayı bıraktığımı, “Sizinle yemek yiyemem vaktim yok” cümlesini birine gerçek manada sarf ettiğinizde onun sizin için ne kadar uğraştığını gördüm. Aşk subjektif biraz da sanal bir his. Artık ben sana kalbimi verdim oldu, diyebilmenin, en hakikat beşere kalbi emanet etmenin değerini, konforunu anladım.Yeni yılda da bu öğretilere devam diyorum. Herkese de bu yıl için koca bir geçmiş olsun şimdiden. Yenisi daha âlâ gelecek hem de Aşkla gelecekUygun Yıllar