B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 16 Haz 2023 #1 Bugun ne yapın biliyor musunuz? Gece cocuğunuzcocuklarınız uyuduğunda, yavaaşca girin odalarına Elinize yumuşak uclumurekkepli bir de kalem alın Ve Eline “seni seviyorum yazın Gul kokulu opucuklerle cıkın odadan Gorun bakın sabah neler olacak? Bırakın gun boyu taşısın, sizi ve yureğinizi Demeyin başka yolu yok mu sevgiyi gostermenin? Olmaz mı… Cook Bu onlardan sadece biriEn basiti belki Onlar anlar merak etmeyin Cocuklar surprizlere bayılırlarHer cocukca yurek gibi Yeter ki sevginizi gostermesini bilin Saklamayın yureğinizi, opucuklerinizi, guluşlerinizi,sozlerinizi Sakınmayın sevginizi Hadi bugun uygulayın! Hem biliyor musunuz; Cennette bir koşk varmış, oraya sadece cocukları sevindirenler girecekmiş Ve; cocuğu her opuşunde annebaba, 10 sevap yazılırmış Ve; sevenin sevdiğini bildirmesinde ecir varmış Bunlar, kaynağını hatırlayamadığım hadis mealleri Ve bu işin oteler dokumu : ) Cunku malUm insanoğlu bir gariptir, Ne yaparsa illa neticesini gormek, bilmek ister Hep cennet hesaplarındadır, ibadetlerinde bile mesela Halbuki bilse; O’na (CC) hesapsız varsa, O’nu (CC) razı etse; zaten cennetler onundur Bana seni gerek seni soylemiyle yola cıkmalı insan Beşeri sevgilerde de durum aynıİnsan, beklentisiz sevmeli Beklentiler boğar, tutsak eder insanı, mutsuz kılar Tıpkı bir annenin cocuğunu sevdiği gibi sevmeli insan Anne beklentisiz sever Hep verir, almayı hic duşunmeden Cunku ona yansıyan VEDUD tur O’ndan(CC) Beklentisiz sevmek ozgur kılar insanı, otelere taşırUfuklar acar İşte onun icin annenin hakkı 3 tur, babaya karşı Neyse Sozu fazla uzatmadan Hadi bir deneyin bakalım bugun: Cocuğunuzun koluna “seni seviyorum yazın Beklentisiz sevin Cennnet planları yapmadan, Sadece O (CC) dedi diye, O’nu razı etmek icin ibadet edin Yani; ozgur kılın kendinizi Otelere uzanın SELAM VE DUA İLE
Bugun ne yapın biliyor musunuz? Gece cocuğunuzcocuklarınız uyuduğunda, yavaaşca girin odalarına Elinize yumuşak uclumurekkepli bir de kalem alın Ve Eline “seni seviyorum yazın Gul kokulu opucuklerle cıkın odadan Gorun bakın sabah neler olacak? Bırakın gun boyu taşısın, sizi ve yureğinizi Demeyin başka yolu yok mu sevgiyi gostermenin? Olmaz mı… Cook Bu onlardan sadece biriEn basiti belki Onlar anlar merak etmeyin Cocuklar surprizlere bayılırlarHer cocukca yurek gibi Yeter ki sevginizi gostermesini bilin Saklamayın yureğinizi, opucuklerinizi, guluşlerinizi,sozlerinizi Sakınmayın sevginizi Hadi bugun uygulayın! Hem biliyor musunuz; Cennette bir koşk varmış, oraya sadece cocukları sevindirenler girecekmiş Ve; cocuğu her opuşunde annebaba, 10 sevap yazılırmış Ve; sevenin sevdiğini bildirmesinde ecir varmış Bunlar, kaynağını hatırlayamadığım hadis mealleri Ve bu işin oteler dokumu : ) Cunku malUm insanoğlu bir gariptir, Ne yaparsa illa neticesini gormek, bilmek ister Hep cennet hesaplarındadır, ibadetlerinde bile mesela Halbuki bilse; O’na (CC) hesapsız varsa, O’nu (CC) razı etse; zaten cennetler onundur Bana seni gerek seni soylemiyle yola cıkmalı insan Beşeri sevgilerde de durum aynıİnsan, beklentisiz sevmeli Beklentiler boğar, tutsak eder insanı, mutsuz kılar Tıpkı bir annenin cocuğunu sevdiği gibi sevmeli insan Anne beklentisiz sever Hep verir, almayı hic duşunmeden Cunku ona yansıyan VEDUD tur O’ndan(CC) Beklentisiz sevmek ozgur kılar insanı, otelere taşırUfuklar acar İşte onun icin annenin hakkı 3 tur, babaya karşı Neyse Sozu fazla uzatmadan Hadi bir deneyin bakalım bugun: Cocuğunuzun koluna “seni seviyorum yazın Beklentisiz sevin Cennnet planları yapmadan, Sadece O (CC) dedi diye, O’nu razı etmek icin ibadet edin Yani; ozgur kılın kendinizi Otelere uzanın SELAM VE DUA İLE