N nicebayan Yeni Üye Katılım 24 Ara 2016 Mesajlar 378,708 Tepkime 2 Puanları 38 Yaş 36 Web nicebayan.com Credits -1 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Bugün ne yapın biliyor musunuz? Gece çocuğunuzçocuklarınız uyuduğunda, yavaaşça girin odalarına Elinize yumuşak uçlumürekkepli bir de kalem alın Ve Eline “seni seviyorum yazın Gül kokulu öpücüklerle çıkın odadan Görün bakın sabahleyin neler olacak? Bırakın gün boyu taşısın, sizi ve yüreğinizi Demeyin başka yolu yok mu sevgiyi göstermenin? Olmaz mı… Çook Bu onlardan sadece biriEn basiti olur ya Onlar anlar merak etmeyin Çocuklar sürprizlere bayılırlarHer çocukça kalp gibi Yeter ama sevginizi göstermesini bilin Saklamayın yüreğinizi, öpücüklerinizi, gülüşlerinizi,sözlerinizi Sakınmayın sevginizi Hadi bugün uygulayın! Ayrıca biliyor musunuz; Cennette bir köşk varmış, oraya yalnızca çocukları sevindirenler girecekmiş Ve; çocuğu her öpüşünde annebaba, 10 sevap yazılırmış Ve; sevenin sevdiğini bildirmesinde ecir varmış Bunlar, kaynağını hatırlayamadığım hadis mealleri Ve bu işin öteler dökümü : ) Çünkü malûm ademoğlu bir gariptir, Ne yaparsa illa neticesini görmek, çakmak ister Her Zaman cennet hesaplarındadır, ibadetlerinde bile mesela Halbuki bilse; O ’na (CC) hesapsız varsa, O ’nu (CC) razı etse; zaten cennetler onundur Bana seni lüzum seni söylemiyle yola çıkmalı insan Beşerî sevgilerde de durum aynıİnsan, beklentisiz sevmeli Beklentiler boğar, tutsak eder insanı, mutsuz kılar Tıpatıp bir annenin çocuğunu sevdiği gibi sevmeli insan Anne beklentisiz sever Daima verir, almayı hiç acele ile Çünkü ona yansıyan VEDUD tur O ’ndan(CC) Beklentisiz sevmek bağımsızlık kılar insanı, ötelere taşırUfuklar açar İşte onun için annenin hakkı 3 tür, babaya karşı Neyse Sözü artı uzatmadan Hadi bir deneyin bakalım bugün: Çocuğunuzun koluna “seni seviyorum yazın Beklentisiz sevin Cennnet planları yapmadan, Yalnızca O (CC) dedi diye, O ’nu razı etmek için ibadet edin Yani; özgür kılın kendinizi Ötelere uzanın SELAM VE DUA İLE *
Bugün ne yapın biliyor musunuz? Gece çocuğunuzçocuklarınız uyuduğunda, yavaaşça girin odalarına Elinize yumuşak uçlumürekkepli bir de kalem alın Ve Eline “seni seviyorum yazın Gül kokulu öpücüklerle çıkın odadan Görün bakın sabahleyin neler olacak? Bırakın gün boyu taşısın, sizi ve yüreğinizi Demeyin başka yolu yok mu sevgiyi göstermenin? Olmaz mı… Çook Bu onlardan sadece biriEn basiti olur ya Onlar anlar merak etmeyin Çocuklar sürprizlere bayılırlarHer çocukça kalp gibi Yeter ama sevginizi göstermesini bilin Saklamayın yüreğinizi, öpücüklerinizi, gülüşlerinizi,sözlerinizi Sakınmayın sevginizi Hadi bugün uygulayın! Ayrıca biliyor musunuz; Cennette bir köşk varmış, oraya yalnızca çocukları sevindirenler girecekmiş Ve; çocuğu her öpüşünde annebaba, 10 sevap yazılırmış Ve; sevenin sevdiğini bildirmesinde ecir varmış Bunlar, kaynağını hatırlayamadığım hadis mealleri Ve bu işin öteler dökümü : ) Çünkü malûm ademoğlu bir gariptir, Ne yaparsa illa neticesini görmek, çakmak ister Her Zaman cennet hesaplarındadır, ibadetlerinde bile mesela Halbuki bilse; O ’na (CC) hesapsız varsa, O ’nu (CC) razı etse; zaten cennetler onundur Bana seni lüzum seni söylemiyle yola çıkmalı insan Beşerî sevgilerde de durum aynıİnsan, beklentisiz sevmeli Beklentiler boğar, tutsak eder insanı, mutsuz kılar Tıpatıp bir annenin çocuğunu sevdiği gibi sevmeli insan Anne beklentisiz sever Daima verir, almayı hiç acele ile Çünkü ona yansıyan VEDUD tur O ’ndan(CC) Beklentisiz sevmek bağımsızlık kılar insanı, ötelere taşırUfuklar açar İşte onun için annenin hakkı 3 tür, babaya karşı Neyse Sözü artı uzatmadan Hadi bir deneyin bakalım bugün: Çocuğunuzun koluna “seni seviyorum yazın Beklentisiz sevin Cennnet planları yapmadan, Yalnızca O (CC) dedi diye, O ’nu razı etmek için ibadet edin Yani; özgür kılın kendinizi Ötelere uzanın SELAM VE DUA İLE *