Son Konu

Bugün Neler Yaşandı? Günün En Çok Konuşulan ve Tartışılan Haberleri ile Sosyal Medyanın Gündemi (6 Mayıs)

tekin

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-b9a954fc012d1348967efaf58ab0aa2f2c88b349.jpg

6 Mayıs günü dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmelerini ve toplumsal medyada en çok konuşulan gündem başlıklarını sizler için derledik.

1.Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığına yürümesi polis tarafından engellendi.

2. İBB Lideri Ekrem İmamoğlu, tartışmalara neden olan seyahat fotoğrafıyla ilgili konuştu. İmamoğlu,'Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, yarın örneğin Abdülkadir Selvi'yi davet etmek istiyorum' dedi.

3. Esenler'de başından vurularak öldürülen Asiye Parıltı Atalay'ın 2020 yılında katil zanlısı Ümit Karakoyun'dan şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

4. 16 yaşındaki Hasan Can Aşkın, toplumsal medyadan yaptığı canlı yayında 'Allah'ın yanına kavuşmak istiyorum' diyerek intihar etti.

5. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta 'şükürsüzlük var' demişti. Diyanet İşleri Başkanlığı 'şükür' hutbesi yayımladı.

6. Müzikçi Atilla Taş, Twitter'da katıldığı sohbet odasında Canan Kaftancıoğlu'na 'CHP olarak bana sırt döndünüz, üç tane oy kapmak için atmadığınız takla kalmadı' dedi.

7. 50 yıl evvel idam edilen Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan Dolmabahçe'de anıldı.

8. Öğrencileri taciz edip ailelerine söylememeleri için tehdit ettiği tez edilen 50 yaşındaki M.B. hakkında 269 yıla kadar mahpus istemiyle dava açıldı.

9. HDP Bayan Meclisi Sözcüsü Ayşe Acar Başaran, "Partimizin önünde aksiyon yapan, siyah çelenk bırakan polislerdi." dedi.

10. Müzikçi Bülent Serttaş'ın 'edep denilen bir şey var' diyerek Gülşen'i amaç alması toplumsal medyada reaksiyon topladı.

11. Fenerbahçe Spor Kulübü Lideri Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor'un şampiyonluğu ve Fenerbahçe'nin önümüzdeki dönemden beklentisi hakkında açıklama yaptı.

Üst Alt