Başrolde Burak Deniz ve Alina Boz'un yer aldığı Maraşlı dizisinin fragmanı ve afiş fotoğrafı yayınlandı. Yayın tarihi belli olan Maraşlı dizisi, sosyal medyada ilgi gördü. Burak Deniz de rolü için eğitim almaya başladı. Peki Maraşlı dizisinin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? ATV'nin yeni dizisi Maraşlı hakkında merak edilenler haberimizde.
Ünlü oyuncu Burak Deniz, uzun bir aradan sonra ekrana döndüğü dizisi Maraşlı için özel eğitim almaya başladı. Silah ve savunma eğitimlerine ağırlık veren oyuncu, 'Hikayeyi ilk okuduğumda çok beğendim. Dizinin özellikle ilk bölümlerinde seyircinin ilgisini çekecek bolca aksiyon sahnesi olacak. Maraşlı’nın hayatında sadece kızı var ve tüm dikkatini ona vermiş durumda. Maraşlı’daki aşk hikayesi ise canlandırdığım karakter için beklenmedik bir duygu olacak.' açıklamasında bulundu.
MARAŞLI KONUSU NEDİR?
Başrolünde Alina Boz ve Burak Deniz'in yer alacağı Maraşlı dizisinden ilk fotoğraf geldi. Atv'nin yeni sezon tanıtımlarında çekilen fotoğraftan afiş ve fragman geldi. 11 Ocak Pazartesi günü yayın hayatına başlayacak olan dizi, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Tims&B Yapım, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Ethem Özışık kaleme alıyor.
MARAŞLI DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMANI:
MARAŞLI DİZİSİ KONUSU
Dizide bir polisin hikayesi anlatılıyor. Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen ve burada yetişen bir polis, başındaki belalarla mücadele ederken Firuze isimli genç bir kadına da aşık olur. Böylelikle hikaye başlamış olur.