I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 burçlara kadar şiirler Koç: Ben bilirim gerisi bos, istiyorsan pesimden kos Dikte almam, ben veririm, Önderiyim bu felegin Boga : Tek dilegim vardir Bolca para, zengin sofra Fazla bir ey mi istedigim, Güvencemdir bunlar benim ikizler : Zekam aydınlık, dilim oynak, Her konuya elim kivrak, SIkIntIya hiç gelemem, bir de karar verebilsem! Yengeç : Tezcanliyim, duygusalim, Dokunsalar akar yasim, Annem, babam, cocuklarim, Ben onlarsiz ne yaparim Aslan : Benim icin yaratilmis bu dünya, üstelik dönse etrafimda! Her dedigim derhal olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun Basak : Yazdim, çizdim, notlar aldim, Her bir seyi ayarladim, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yasattim Terazi : Ben müziksiz yasayamam, Hele sevmeden hiç duramam Danissam da her konuda, Bildigimden sasmam asla Akrep : En kuvvetli süphesiz benim, Herkesi ezip geçerim Hele bana ters yapani Dogduguna pisman ederim Yay : Maceradan, maceraya, Kosmak asil isim benim Toplarim hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanim benim Oglak : Pintilik mi, benimkisi? Hesabini anlamak gerek Günler aylar düsünürüm Kararlarim sasmaz benim Kova : Taklitçiligi hiç sevmem, istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim Balik : Bir dünyam var, sirça saray Dokunursan kirilirim Ben gelemem gerçeklere, Avunurum hayallerle *
burçlara kadar şiirler Koç: Ben bilirim gerisi bos, istiyorsan pesimden kos Dikte almam, ben veririm, Önderiyim bu felegin Boga : Tek dilegim vardir Bolca para, zengin sofra Fazla bir ey mi istedigim, Güvencemdir bunlar benim ikizler : Zekam aydınlık, dilim oynak, Her konuya elim kivrak, SIkIntIya hiç gelemem, bir de karar verebilsem! Yengeç : Tezcanliyim, duygusalim, Dokunsalar akar yasim, Annem, babam, cocuklarim, Ben onlarsiz ne yaparim Aslan : Benim icin yaratilmis bu dünya, üstelik dönse etrafimda! Her dedigim derhal olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun Basak : Yazdim, çizdim, notlar aldim, Her bir seyi ayarladim, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yasattim Terazi : Ben müziksiz yasayamam, Hele sevmeden hiç duramam Danissam da her konuda, Bildigimden sasmam asla Akrep : En kuvvetli süphesiz benim, Herkesi ezip geçerim Hele bana ters yapani Dogduguna pisman ederim Yay : Maceradan, maceraya, Kosmak asil isim benim Toplarim hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanim benim Oglak : Pintilik mi, benimkisi? Hesabini anlamak gerek Günler aylar düsünürüm Kararlarim sasmaz benim Kova : Taklitçiligi hiç sevmem, istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim Balik : Bir dünyam var, sirça saray Dokunursan kirilirim Ben gelemem gerçeklere, Avunurum hayallerle *