Son Konu

Burs Ve Kredi Alacaklar Dikkat

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Burs Ve Kredi Başvuruları 2019,
burs almak icin ne yapmalıyım,
Burs Ve Kredi Alacaklar Dikkat

Halen bir yuksekoğretim kurumuna devam eden ara sınıf oğrencilerinin yurt, burs, oğrenim ve katkı kredisi başvuruları 7 Ağustos Pazar gunu sona erecek

Burs Ve Kredi Başvuru işlemleri YURTKUR'un KYK adresindeki internet sayfasında devam etmektedir

20192019 oğretim doneminde Oğrenci Secme ve Yerleştirme Sınavı'na girerek bir yuksekoğretim programına yerleşmeye hak kazanan hazırlık ve birinci sınıf oğrencilerinden yurtlarda barınmak, burs, oğrenim ve katkı kredisi almak isteyen oğrencilerin ise OSYM tarafından universite yerleştirme sonuclarının acıklandığı tarihten itibaren başvuruları alınacak

Yuksek lisans, doktora, on kayıt ve ozel yetenek sınavı ile yuksekoğretim programlarına girecek oğrencilerin başvuruları 19 Eylul2 Ekim 2019'de ''wwwkykgovtr'' adresindeki internet sayfasından yapılacak

Kurum yurtlarında barınmakta iken devam ettikleri oğretim kurumlarını normal suresinde bitiremeyen oğrencilerinin başvurularının ise daha once barındıkları yurt mudurluklerince 1223 Eylul'de kabul edilecek

Yurtlar 12 Eylul 2019 de hizmete acılacak
(aktifhaber)

Üst Alt