Son Konu

bütün unuttum dediğimde rüyama yeniden girmesi

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
bilmiyorum bu neden oluyor , ben nezaman desemki cilalı ya bu kız benim için bitmiştir desem , ertesi gece rüyama giriyor , ve her defasında oluyor bu , kızla bişey yaşamadık kısaca anlatıyım ne olduğunu , benden bı alt donemde kız böylece yuz yüze samımıyetımız yoktu genelde faceden konuştuk, bigün bütün açılacaktım butun planlar altüst oldu , bi anda kendıme sınırlendım ve aradım kızı , bağlı netice fiyasko zaten bellıydı , aradım dedımkı ben xxxx senınle konuşmak istiyorum dedım , oda tıpkı sunu dedi ' su lahza müsait değilim ' sonra dedımkı nezaman konuşabiliriz , oda dediki ' bilmiyorum ' tabi ben anladım olmayacağını bu işin , whatsaptan mesaj attım şart böyle böyle senı sevıyorum dedım , oda benı dost olarak goruyormus ,sonra o mesajı aldıktan sonra hıç bişey yazmadım , bu olay okulun kapanmasın 15 ay kala falan oldu , sonrakı günlerde gozlerını kaçırdı benden bende doğrusu unutmak istedim Tabi normal bi erkekde olduğu gıbı benımde efkarlanıp onu hatırladığım oldu , lakin çoğu zaman dedımkı tamamlanmış bu kız bıttı benım ıçın dedım fakat nezaman böyle desem ertesı gun rüyama gırıp herşeyı daha aşağı ust edıyor, ara sıra kendıme dıyorumki ' what can I do sometimes ' , tabi ona açılmadan 67 ay once ona defter tutmaya başlamıştım , bazıları dedıkı yak o defteri , yakmadım belkı üşengeçliğimden belkı yakmak istemedıgımden , fazla bağlanmıştım ben ona zamanında , hergun ıstısnasız facebook , twiter vs her neyı varsa ordan ne yapmış denetim ediyordum , su lahza okadar olmasada arada kafam yıne ona gıdıyor , keşke unutabilsem , duyduğuma gore benım onunla telefonda konustumgum zamanlarda benden ust donemdekı ( kızdan 2 donem ust oluyor ) bırıyle çıkıyorlarmış , benım haberım değil bundan tabı , bunuda bana en yakın arkadaşım soyledı , oda onları biyerde beraber gormuş , bende uzulmıyım dıye bana soylememış , sahiden duyduğumda hıc sasırmadım , kızın kısılıgının bozuk olmasından falan degıl bu sasırmama tamamen hatırlamamak istemekten nedeniyle , çünkü umursamak istemiyorum , duyduğuma gore ayrılmışlar sanırım , benım ıçın onemı yok kımınle çıktığının , su an onemlı olan onu tamamen unutabilmek toz falan kalsın ıstemıyorum , belkı bı şansım vardır ona karsı ama bılmıyorum , 12 oldum onumde sınavlarım var istemiyorum keza bunları yaşadıktan sonra her yerde gıdıpde onunla bişeyler yaşamak bana ters kaldıramam , ya kendımı çok uzerım yada onu çok uzerım bu yüzden hatırlamamak su lahza için en mantıklısın , sizin akıl ve tavsiyelerınızı bekliyorum , sımdıden saolun ( hızlı yazmaya çalıştım noktalama ve yazım yanlışlarından nedeniyle affınıza sığınıyorum )

Üst Alt